''BU BİR ZAFER DEĞİL YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR''

23.06.2019 - 19:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''BU BİR ZAFER DEĞİL YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR''

Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında , sandık görevlilerinin sonuçlar tam olarak netleşene kadar sandıkları terk etmeyin" çağrısını yaptı. İmamoğlu" Bu bir zafer değil, yeni bir başlangıçtır. Yarın yine bir birimizin yüzüne bakacağız"

İmamoğlu şunları söyledi "Öncelikle  bugünkü 23 haziran da yaptığımız seçimi ve tabiki anlamlı bu seçimin en önemli ifadelerinden birisi de türkiyenin dmokrasi sürecine olacak katkısıtydı. Her iki vasfıyla bugünkü seçimin neticesi hayırlara vesile olsun.  Hizmet eden tüm arkadaşlarıma minnet duygularımı ifade etmek istiyorum onlar bugünün demokrasi kahramanlarıydı. Bugün hala hazırda elimizdeki seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluştursa da ne sonuçlar tutanaklarla olur, dolayısıyla sandık görevlisi, kat sorumlusu, hukuk sorumlularına ilçe seçim kurulundaki arkadaşlarıma görevlerinin başında kalmalarını rica ediyorum. asla sandıkların ve tutanakların netleşmesine kadar sandıkların terk etmemenizi rica ediyorum  Demorkasinin saati 31 Mart akşamı çalışmadı ama saatleri durdurarak zamanın akışını önleyemezsiniz. gerçekleri de üzerini örterek gizleyemezsiniz. Bugün sandıklarıdan oy pusulasının yanında bir de hesap pusulasının çıktığı belirtmek isterim. İstanbul da bir sayfa kapandı yeni bir sayfa açıldı anlamına gelmiyor bu yeni ve ortak bir başlanıç anlamına geliyor.istanbul da adalet sevgi hoş görü olcak kibir ve ötekileştirme son bulacak. sizler demokrasi itibarını korudunuz "
Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında , sandık görevlilerinin sonuçlar tam olarak netleşene kadar sandıkları terk etmeyin" çağrısını yaptı. İmamoğlu" Bu bir zafer değil, yeni bir başlangıçtır. Yarın yine bir birimizin yüzüne bakacağız"

İmamoğlu şunları söyledi

"Öncelikle  bugünkü 23 haziran da yaptığımız seçimi ve tabiki anlamlı bu seçimin en önemli ifadelerinden birisi de türkiyenin dmokrasi sürecine olacak katkısıtydı. Her iki vasfıyla bugünkü seçimin neticesi hayırlara vesile olsun. 

Hizmet eden tüm arkadaşlarıma minnet duygularımı ifade etmek istiyorum onlar bugünün demokrasi kahramanlarıydı. Bugün hala hazırda elimizdeki seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluştursa da ne sonuçlar tutanaklarla olur, dolayısıyla sandık görevlisi, kat sorumlusu, hukuk sorumlularına ilçe seçim kurulundaki arkadaşlarıma görevlerinin başında kalmalarını rica ediyorum. asla sandıkların ve tutanakların netleşmesine kadar sandıkların terk etmemenizi rica ediyorum 

Demorkasinin saati 31 Mart akşamı çalışmadı ama saatleri durdurarak zamanın akışını önleyemezsiniz. gerçekleri de üzerini örterek gizleyemezsiniz. Bugün sandıklarıdan oy pusulasının yanında bir de hesap pusulasının çıktığı belirtmek isterim. İstanbul da bir sayfa kapandı yeni bir sayfa açıldı anlamına gelmiyor bu yeni ve ortak bir başlanıç anlamına geliyor.istanbul da adalet sevgi hoş görü olcak kibir ve ötekileştirme son bulacak. sizler demokrasi itibarını korudunuz "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.