BU ÇOCUKLAR NEREDE ?

11.09.2017 - 19:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU ÇOCUKLAR NEREDE ?

Acılı anne ATV’de katıldı Televizyon programında çocuklarını Gölcük’de kaybettiğini açıkladı

Gölcük’te bir rehabilitasyon merkezine iki yıl önce ikiz çocuklarını bırakan ve bir daha bulamayan Anne Esra Erol'un programına çıkarak çocuklarını aradı. İlk eşinden ikiz bebek sahibi olan Hatice hanım şiddetli geçimsizlik nedeni ile eşinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra İkinci evliliğini yapan Hatice hanım eşinin çocuklarına şiddet uyguladığını belirterek ikiz bebeklerini rehabilitasyon merkezine bıraktı. Yıllardır çocuklarından haber alamayan Hatice hanım ESra ERol'un programına çıkarak çocuklarını aradı. Hatice Hanım “Çocuklarımı iki yıldır bulamıyorum. yetkililer çocuklarımı bulmam için bana yardım etsin”dedi. MERVE SORGUN
Acılı anne ATV’de katıldı Televizyon programında çocuklarını Gölcük’de kaybettiğini açıkladı

Gölcük’te bir rehabilitasyon merkezine iki yıl önce ikiz çocuklarını bırakan ve bir daha bulamayan Anne Esra Erol'un programına çıkarak çocuklarını aradı.

İlk eşinden ikiz bebek sahibi olan Hatice hanım şiddetli geçimsizlik nedeni ile eşinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra İkinci evliliğini yapan Hatice hanım eşinin çocuklarına şiddet uyguladığını belirterek ikiz bebeklerini rehabilitasyon merkezine bıraktı. Yıllardır çocuklarından haber alamayan Hatice hanım ESra ERol'un programına çıkarak çocuklarını aradı. Hatice Hanım “Çocuklarımı iki yıldır bulamıyorum. yetkililer çocuklarımı bulmam için bana yardım etsin”dedi.

MERVE SORGUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.