BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM

11.03.2019 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM

Anne ve babasının ölümlerinde sonra gidecek ve bakacak kimseleri olmadıklarından 4,5 ve 6 yaşında ki üç kardeş anneannelerine sığındılar.

4,5 ve 6 yaşında 3 Erkek kardeş önce babalarını kaybettiler. Anneleri ile birlikte hayatta kalmanın yaşam mücadelesini verirken bir sabah uyandıklarında anneleri de gece geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. YETİM VE ÖKSÜZ KALDILAR Önce babalarını sonra annelerini kaybeden üç erkek çocuğu önce öksüz sonra yetim kaldılar. Üç kardeş  Gölcük'de çarşı merkezinde ikamet eden anneannelerine sığındılar.   Anne ve babalarını kaybeden üç kardeş bakacak kimselerinin olmadığından anneannelarinin evinde kalmaya başladılar. YARDIMA İHTİYAÇLARI VAR Gazeteci Türkan Pampal Şenocak bu dramı sosyal medya hesabından paylaşıp  dikkat çekti. 3 kardeş anneannelerinin evinde yardımlarla yaşama tutunmaya çalışıyorlar. Yardımsever insanların destekleri ile yaşama tutunmaya çalışan 3 kardeş yatacak yatakları bile olmadığı için komşularının aldığı bazada bir birlerine sığınarak yaşıyorlar. Bu üç kardeş kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Anne ve babasının ölümlerinde sonra gidecek ve bakacak kimseleri olmadıklarından 4,5 ve 6 yaşında ki üç kardeş anneannelerine sığındılar.

4,5 ve 6 yaşında 3 Erkek kardeş önce babalarını kaybettiler. Anneleri ile birlikte hayatta kalmanın yaşam mücadelesini verirken bir sabah uyandıklarında anneleri de gece geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

YETİM VE ÖKSÜZ KALDILAR
Önce babalarını sonra annelerini kaybeden üç erkek çocuğu önce öksüz sonra yetim kaldılar. Üç kardeş  Gölcük'de çarşı merkezinde ikamet eden anneannelerine sığındılar.   Anne ve babalarını kaybeden üç kardeş bakacak kimselerinin olmadığından anneannelarinin evinde kalmaya başladılar.

YARDIMA İHTİYAÇLARI VAR
Gazeteci Türkan Pampal Şenocak bu dramı sosyal medya hesabından paylaşıp  dikkat çekti. 3 kardeş anneannelerinin evinde yardımlarla yaşama tutunmaya çalışıyorlar. Yardımsever insanların destekleri ile yaşama tutunmaya çalışan 3 kardeş yatacak yatakları bile olmadığı için komşularının aldığı bazada bir birlerine sığınarak yaşıyorlar. Bu üç kardeş kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.