BU FIRSATÇILARA KİM ''DUR''DİYECEK !

Gölcük 27.03.2020 - 17:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU FIRSATÇILARA KİM ''DUR''DİYECEK !

Korona virüsü nedeni ile yaşanan krizi fırsat bilen vicdansızlar, vatandaşı adeta isyan ettiriyor...

Korona krizi başladığı günden itibaren gün geçmiyor ki sosyal medya da bir vatandaş feryat etmesin. 50 cc kolonyayı 25 TL'ye satandan tutun da, gıdalara hemen her gün ne için geldiği belli olayan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi. İş yerlerini açamayan, bir çoğu ücretsiz izne çıkartılan dar gelirli aileler, her gün değişen market etiketleri karşısında çileden çıkıyor. Marketlerin yaptığı insafsız zamlara isyan eden vatandaş " Bu fırsatçılara kim dur diyecek ?" diye soruyor...
Korona virüsü nedeni ile yaşanan krizi fırsat bilen vicdansızlar, vatandaşı adeta isyan ettiriyor...

Korona krizi başladığı günden itibaren gün geçmiyor ki sosyal medya da bir vatandaş feryat etmesin. 50 cc kolonyayı 25 TL'ye satandan tutun da, gıdalara hemen her gün ne için geldiği belli olayan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

İş yerlerini açamayan, bir çoğu ücretsiz izne çıkartılan dar gelirli aileler, her gün değişen market etiketleri karşısında çileden çıkıyor. Marketlerin yaptığı insafsız zamlara isyan eden vatandaş " Bu fırsatçılara kim dur diyecek ?" diye soruyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.