LASTİK İŞ

BU FOTOĞRAF GÖLCÜK BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE İTHAF OLUNUR !

30.07.2018 - 10:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU FOTOĞRAF GÖLCÜK BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE İTHAF OLUNUR !

Bu fotoğraf dün, Değirmendere 9.sokakta bulunan iskeleye ait...

2010 yılında " Sahil düzenlemesi" adı altında, Değirmendere sahiline 70 santim duvar çeken belediyeciler, belki de bu fotoğrafa bakıp hatalarını anlarlar. 3 kilometre 200 metre sahile sahip Değirmendere de bu gün denizin kıyı ile buluştuğu sadece ikli nokta bulunuyor. Biri depremde denize giden çay bahçelerinin oluğu alan, diğeri ise Yalı sahilinde yer alan 10 metrelik kumluk ...Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar "Değirmendereliler denizle ne yazık ki sadece bu iki alanda buluşabiliyor . Kavaklıya,Halıdere'ye,Ulaşlı'ya bile plaj yapan belediye, doğumundan ölümüne denizle iç içe olan Değirmenderelileri ise adeta cezalandırıyor. Sahilde denize giremeyen Değirmendereliler ise tek çare olarak işte bu küçücük iskelede denize girerek serinlemeye çalışıyor.. Belediye yetkililerinin  vatandaşlar tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa bakarak nasıl bir hata yaptıklarını tekrar düşünmeye davet ediyoruz."dediler  
Bu fotoğraf dün, Değirmendere 9.sokakta bulunan iskeleye ait...

2010 yılında " Sahil düzenlemesi" adı altında, Değirmendere sahiline 70 santim duvar çeken belediyeciler, belki de bu fotoğrafa bakıp hatalarını anlarlar.

3 kilometre 200 metre sahile sahip Değirmendere de bu gün denizin kıyı ile buluştuğu sadece ikli nokta bulunuyor.

Biri depremde denize giden çay bahçelerinin oluğu alan, diğeri ise Yalı sahilinde yer alan 10 metrelik kumluk ...Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar "Değirmendereliler denizle ne yazık ki sadece bu iki alanda buluşabiliyor . Kavaklıya,Halıdere'ye,Ulaşlı'ya bile plaj yapan belediye, doğumundan ölümüne denizle iç içe olan Değirmenderelileri ise adeta cezalandırıyor.

Sahilde denize giremeyen Değirmendereliler ise tek çare olarak işte bu küçücük iskelede denize girerek serinlemeye çalışıyor..

Belediye yetkililerinin  vatandaşlar tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa bakarak nasıl bir hata yaptıklarını tekrar düşünmeye davet ediyoruz."dediler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.