LASTİK İŞ
ismail

BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR !

Değirmendere 11.01.2016 - 11:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR !

Değirmendere sahilinde bu sabah yürüyüş yapan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hemen her fırsatta Körfez'in temizlendiğini ve sürekli kontrol edildiğini belirtiyor.. Bu amaçla bir deniz uçağı ve deniz süpürggesini hizmete sokan Büyükşehir Belediyesi, kirlilikle mücadele deyine de tam anlamıyla başarılı olmıyor.  Körfez'in incisi Değirmendere sahiinde bu sabah yürüyüşe çıkan vatandaşlar da gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler. Yine bir gemi sintine boşaltmış ve kirlilik Değirmendere Yüzbaşılar sahiline vurmuştu. Dileğimiz, Büyükşehir Belediyesi denizimizi kirletenlerle çok daha etkin şekilde mücade edebilir...
Değirmendere sahilinde bu sabah yürüyüş yapan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hemen her fırsatta Körfez'in temizlendiğini ve sürekli kontrol edildiğini belirtiyor..

Bu amaçla bir deniz uçağı ve deniz süpürggesini hizmete sokan Büyükşehir Belediyesi, kirlilikle mücadele deyine de tam anlamıyla başarılı olmıyor. 

Körfez'in incisi Değirmendere sahiinde bu sabah yürüyüşe çıkan vatandaşlar da gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler. Yine bir gemi sintine boşaltmış ve kirlilik Değirmendere Yüzbaşılar sahiline vurmuştu.

Dileğimiz, Büyükşehir Belediyesi denizimizi kirletenlerle çok daha etkin şekilde mücade edebilir...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.