BU KADARDA OLMAZ!

Gündem 05.10.2017 - 16:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU KADARDA OLMAZ!

Zamana zaman Mantar Pano Köşemizden ve haberlerimiz de, Türk insanının yasaklara karşı olan zaafiyetini yazıyor ve sıkça dile getiriyoruz. Biliyorsunuzsur, ilçemizin en önemli sorunlarından birisi şehiriçi trafiği ve şehiriçi otopark olayı. Bu tür şekilde çok kez yaptık ama böylesini ilk kez gördük. Park yasağı olan yerlere parkı anladık, sokak aralarına yapılan parkları da anladık. Eyvallah ama böylesini görmedik. Plakası bizde saklı olan bir araç sürücümüz, (İşi ne kadar uzundur kısadır onu bilemeyiz) 19 Mayıs Caddesi Vakıfbank’ın arasındaki kaldırıma aracını park etmiş. Hadi bunu anladım sevgili sürücü kardeşim. Sağlam ve engeli olmayanlar vatandaşlar, senin arabanın sağından solundan bir şekilde geçebilir. Peki park ettiğin yerdeki sarı boyalı alanın ne işe yaradığını biliyon mu. Bilmiyosan biz söyleyelim, görme engelliler için yapılmış bir şerit. Oradan yürüyen bir görme engellimizin önüne senin araba çıkar sa ne yapacak bu vatandaş. Allah aşkına biraz duyarlı olalım. Hadi kaldırıma park ettin de etmesine, hiç değilse görme engellilerin engeleine engel olma be kardeşim. Gerçekten duyarsızlığın bu kadarına pes doğrusu Vallahi...  

Zamana zaman Mantar Pano Köşemizden ve haberlerimiz de, Türk insanının yasaklara karşı olan zaafiyetini yazıyor ve sıkça dile getiriyoruz. Biliyorsunuzsur, ilçemizin en önemli sorunlarından birisi şehiriçi trafiği ve şehiriçi otopark olayı.

Bu tür şekilde çok kez yaptık ama böylesini ilk kez gördük. Park yasağı olan yerlere parkı anladık, sokak aralarına yapılan parkları da anladık. Eyvallah ama böylesini görmedik.

Plakası bizde saklı olan bir araç sürücümüz, (İşi ne kadar uzundur kısadır onu bilemeyiz) 19 Mayıs Caddesi Vakıfbank’ın arasındaki kaldırıma aracını park etmiş. Hadi bunu anladım sevgili sürücü kardeşim.

Sağlam ve engeli olmayanlar vatandaşlar, senin arabanın sağından solundan bir şekilde geçebilir. Peki park ettiğin yerdeki sarı boyalı alanın ne işe yaradığını biliyon mu. Bilmiyosan biz söyleyelim, görme engelliler için yapılmış bir şerit.

Oradan yürüyen bir görme engellimizin önüne senin araba çıkar sa ne yapacak bu vatandaş. Allah aşkına biraz duyarlı olalım. Hadi kaldırıma park ettin de etmesine, hiç değilse görme engellilerin engeleine engel olma be kardeşim.

Gerçekten duyarsızlığın bu kadarına pes doğrusu Vallahi...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.