BU MAHALLEDE İLKOKUL YOK

Eğitim 21.09.2018 - 13:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU MAHALLEDE İLKOKUL YOK

Yaklaşık 10 bin nüfusa ulaştığını söyleyen Değirmendere Atatürk Mahalle Muhtarı Necati Baz, Mahallemizde ortaokul var ama ilkokula ihtiyacımız var” dedi.

Atatürk Mahallesine ilkokul yapılması için yaklaşık 4 yıldır çaba gösteren Muhtar Necati Baz,  “mahallemizin Nüfusu yaklaşık 10 bine ulaştı. Mahallemizde Ortaokul var ama ilkokul yok. İlçemizde birçok yeni okullar yapıldı. Ve bu okulların birçoğu şu anda hizmet veriyor. Bu bizim için bir gurur kaynağıdır. Çocuklarımız yeni okullarda güvenli bir şekilde eğitim alması bizleri mutlu ediyor. Ama ihtiyacı olan mahallelerde okulun yapılması gerektiğini düşünüyorum. İşte bizim mahallenin ilkokula ihtiyacı var. Bundan dolayı Mahallemizde ilkokulun yapılması için girişimlerde bulundum. Her toplantıda tüm siyasilerimizle bir araya gelerek mahallemize ilkokulun yapılmasını dile getirdim.   Hata okul yapılacak olan arsayı bile gösterdim. Arsanın yeri de Atatürk Mahallesi Sabiha Gökçen Caddesi No 18 de 3 235 metre kare arsayı gösterdim. Tam okul yapılacak uygun bir arsadır. Burada ilkokulun yapılması için son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile görüşme sağladık. Milletvekilimiz şeker uygun görerek hemen Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’i arayarak bu okulla ilgili öncü olmasını istedi. Milletvekili İlyas Şeker, gerekli işlemler hazırlayın mecliste onaylayalım ve okulun yapılması için çalışmalar yapalım dedi. Fakat tam 4 yıl oldu her hangi bir gelişme olmadı. Ben mahalle muhtarı olarak işin takipçisiyim. Tekrar belirtiyorum, mahallemizde ortaokul var ama ilkokul yok. Biz mahalle sakinleri olarak ilkokula ihtiyacımız var. Mahallemizin nüfusu 10 bine yaklaştı” dedi.   Fahri Haner    
Yaklaşık 10 bin nüfusa ulaştığını söyleyen Değirmendere Atatürk Mahalle Muhtarı Necati Baz, Mahallemizde ortaokul var ama ilkokula ihtiyacımız var” dedi.

Atatürk Mahallesine ilkokul yapılması için yaklaşık 4 yıldır çaba gösteren Muhtar Necati Baz,  “mahallemizin Nüfusu yaklaşık 10 bine ulaştı. Mahallemizde Ortaokul var ama ilkokul yok. İlçemizde birçok yeni okullar yapıldı. Ve bu okulların birçoğu şu anda hizmet veriyor. Bu bizim için bir gurur kaynağıdır. Çocuklarımız yeni okullarda güvenli bir şekilde eğitim alması bizleri mutlu ediyor. Ama ihtiyacı olan mahallelerde okulun yapılması gerektiğini düşünüyorum. İşte bizim mahallenin ilkokula ihtiyacı var. Bundan dolayı Mahallemizde ilkokulun yapılması için girişimlerde bulundum. Her toplantıda tüm siyasilerimizle bir araya gelerek mahallemize ilkokulun yapılmasını dile getirdim.

 

Hata okul yapılacak olan arsayı bile gösterdim. Arsanın yeri de Atatürk Mahallesi Sabiha Gökçen Caddesi No 18 de 3 235 metre kare arsayı gösterdim. Tam okul yapılacak uygun bir arsadır. Burada ilkokulun yapılması için son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile görüşme sağladık. Milletvekilimiz şeker uygun görerek hemen Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’i arayarak bu okulla ilgili öncü olmasını istedi. Milletvekili İlyas Şeker, gerekli işlemler hazırlayın mecliste onaylayalım ve okulun yapılması için çalışmalar yapalım dedi. Fakat tam 4 yıl oldu her hangi bir gelişme olmadı. Ben mahalle muhtarı olarak işin takipçisiyim. Tekrar belirtiyorum, mahallemizde ortaokul var ama ilkokul yok. Biz mahalle sakinleri olarak ilkokula ihtiyacımız var. Mahallemizin nüfusu 10 bine yaklaştı” dedi.

 

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.