LASTİK İŞ
ismail

‘’BU ŞEHİR 100 YIL SU SIKINTISI YAŞAMAYACAK’’

Gündem 30.01.2019 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’BU ŞEHİR 100 YIL SU SIKINTISI YAŞAMAYACAK’’

2018 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda önemli açıklamalarda bulunan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık; "Eğer iklimler normal şartlarda giderse bu şehir 100 yıl su sıkıntısı yaşamayacak" dedi.

İSU Genel Müdürlüğünün yeni hizmet binasındaki toplantı salonunda Suya yönelik yatımların ele alındığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Genel Müdür Yarımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Her birimin daire başkanı kendi alanıyla ilgili 2018 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, 2019 yılı başta olmak üzere Kurum’un önümüzdeki 5 yıllık vizyonunu anlatan sunumlar yapıldı. Toplantıda, Kocaeli’de altyapı ve işletmecilik adına yapılanlar ve yapılması gerekenlerin yanı sıra eksik kalan taraflar da değerlendirildi.  "Hedeflerimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz” 2018 yılını değerlendirmek üzere açıklama yapan Genel Müdür Ali Sağlık, İSU Genel Müdürlüğü yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, Kurum’un genel olarak vizyonuna uygun hareket ettiğini, 2004 yılında başlayan hızlı değişim ve dönüşüm sürecinin sonunda gerek yönetici ve personel kalitesiyle gerek teknik donanım bakımından istenilen noktaya geldiğini belirtti. "Hedeflerimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz" diyen Ali Sağlık, “Arkadaşlarımızın yapmış olduğu güzel çalışmaları gördük. Bugün İSU olarak çok farklı bir noktadayız. 30 tane su kanal idaresi içinde kendimize önemli bir yer edinmişsek bunu güçlü ve donanımlı ekibimizle uyum içinde çalışmaya borçluyuz. Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayarak uydurarak sürdürüyoruz. Bugün burada Kurum’un bir fotoğrafını da çekiyoruz. Fotoğrafın bütününe baktığımız zaman iyi bir yolda olduğumuzu görüyorum. Fakat ister istemez ufak tefek problemler oluyor biz onları da inşallah ortadan kaldırmaya gayret edeceğiz. Dediğim gibi 2004 yılından 2019 yılına baktığımızda; personel kalitesi ve teknik donanım bakımından oldukça iyi bir yerdeyiz. Zaman ilerledikçe biz de ilerlemek zorundayız aksi takdirde ne şehrimize ne ülkemize katkı sağlayamayız. Bu yıl bizim için dolu dolu bir hizmet yılı oldu. Altyapıya, dere ıslahlarına özellikle eğildik. Körfez’in etrafındaki 22 adet atıksu arıtma tesisi ile 100 atıksu arıtma oranını yakalayarak ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik.” dedi. "Tasarruf bizim için çok önemli” Genel Müdür Ali Sağlık, "Tasarruf bizim için çok önemli. Yatırımlarımızda hizmet kalitemizi koruyarak yapabildiğimiz kadar tasarruf yapacağız. Alternatif enerji kaynaklarına yönelmek de tasarruf stratejimizde önemli bir paya sahiptir. Kocaeli’de susuz bir yer kalmadı. Eğer iklimler normal şartlarda giderse bu şehir 100 yıl su sıkıntısı yaşamayacak. Ekibimiz çok güçlü Allah’ın izni ile bu ekiple yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Anlık, geçici değil sorunlara köklü çözümler üreterek geleceğe yürüyoruz. Hepinize özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Ve birlikte daha birçok başarıya imza atmayı temenni ediyorum”dedi.
2018 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda önemli açıklamalarda bulunan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık; "Eğer iklimler normal şartlarda giderse bu şehir 100 yıl su sıkıntısı yaşamayacak" dedi.

İSU Genel Müdürlüğünün yeni hizmet binasındaki toplantı salonunda Suya yönelik yatımların ele alındığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Genel Müdür Yarımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Her birimin daire başkanı kendi alanıyla ilgili 2018 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, 2019 yılı başta olmak üzere Kurum’un önümüzdeki 5 yıllık vizyonunu anlatan sunumlar yapıldı. Toplantıda, Kocaeli’de altyapı ve işletmecilik adına yapılanlar ve yapılması gerekenlerin yanı sıra eksik kalan taraflar da değerlendirildi. 

"Hedeflerimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz”
2018 yılını değerlendirmek üzere açıklama yapan Genel Müdür Ali Sağlık, İSU Genel Müdürlüğü yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, Kurum’un genel olarak vizyonuna uygun hareket ettiğini, 2004 yılında başlayan hızlı değişim ve dönüşüm sürecinin sonunda gerek yönetici ve personel kalitesiyle gerek teknik donanım bakımından istenilen noktaya geldiğini belirtti. "Hedeflerimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz" diyen Ali Sağlık, “Arkadaşlarımızın yapmış olduğu güzel çalışmaları gördük. Bugün İSU olarak çok farklı bir noktadayız. 30 tane su kanal idaresi içinde kendimize önemli bir yer edinmişsek bunu güçlü ve donanımlı ekibimizle uyum içinde çalışmaya borçluyuz. Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayarak uydurarak sürdürüyoruz. Bugün burada Kurum’un bir fotoğrafını da çekiyoruz. Fotoğrafın bütününe baktığımız zaman iyi bir yolda olduğumuzu görüyorum. Fakat ister istemez ufak tefek problemler oluyor biz onları da inşallah ortadan kaldırmaya gayret edeceğiz. Dediğim gibi 2004 yılından 2019 yılına baktığımızda; personel kalitesi ve teknik donanım bakımından oldukça iyi bir yerdeyiz. Zaman ilerledikçe biz de ilerlemek zorundayız aksi takdirde ne şehrimize ne ülkemize katkı sağlayamayız. Bu yıl bizim için dolu dolu bir hizmet yılı oldu. Altyapıya, dere ıslahlarına özellikle eğildik. Körfez’in etrafındaki 22 adet atıksu arıtma tesisi ile 100 atıksu arıtma oranını yakalayarak ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik.” dedi.

"Tasarruf bizim için çok önemli”
Genel Müdür Ali Sağlık, "Tasarruf bizim için çok önemli. Yatırımlarımızda hizmet kalitemizi koruyarak yapabildiğimiz kadar tasarruf yapacağız. Alternatif enerji kaynaklarına yönelmek de tasarruf stratejimizde önemli bir paya sahiptir. Kocaeli’de susuz bir yer kalmadı. Eğer iklimler normal şartlarda giderse bu şehir 100 yıl su sıkıntısı yaşamayacak. Ekibimiz çok güçlü Allah’ın izni ile bu ekiple yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Anlık, geçici değil sorunlara köklü çözümler üreterek geleceğe yürüyoruz. Hepinize özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Ve birlikte daha birçok başarıya imza atmayı temenni ediyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.