LASTİK İŞ
ismail

BU TABLOYA BİR AÇIKLAMAN VAR MI SEVERCAN KARA ?

Spor 19.10.2017 - 08:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU TABLOYA BİR AÇIKLAMAN VAR MI SEVERCAN KARA ?

Yılların spor kulübü Değirmenderespor, tarihinin en acı olaylarından birini geçen hafta Suadiye de yaşadı. Suadiye deplasmanına giden Değirmenderesporlu oyuncular, maçtan sonra Suadiyeli taraftarların saldırısına uğradı ve linçten adeta zor kurtuldu.  İddialara göre, Suadiye de polis görevini yapmamış, olan bitene adeta seyirci kalmıştı... İşin ilginç yanı, yaşanan böylesi acı olaylardan sonra Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara’nın sessizliğiydi.. Normal şartlarda, bu olayları yaşayan bir kulüp başkanının konuyu her platforma taşıyıp, takımının hakkını savunması ve koruması gerekirken, Severcan Kara adeta sus-pus oldu... Ne oldu da bunca suskun kaldın başkan Kara ?.. Bu çocuklar bu kadar mı sahipsiz kaldı.. Yazık !...  

Yılların spor kulübü Değirmenderespor, tarihinin en acı olaylarından birini geçen hafta Suadiye de yaşadı. Suadiye deplasmanına giden Değirmenderesporlu oyuncular, maçtan sonra Suadiyeli taraftarların saldırısına uğradı ve linçten adeta zor kurtuldu. 
İddialara göre, Suadiye de polis görevini yapmamış, olan bitene adeta seyirci kalmıştı...
İşin ilginç yanı, yaşanan böylesi acı olaylardan sonra Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara’nın sessizliğiydi..
Normal şartlarda, bu olayları yaşayan bir kulüp başkanının konuyu her platforma taşıyıp, takımının hakkını savunması ve koruması gerekirken, Severcan Kara adeta sus-pus oldu...
Ne oldu da bunca suskun kaldın başkan Kara ?..

Bu çocuklar bu kadar mı sahipsiz kaldı..
Yazık !...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.