BU TEKLİF ŞAŞIRTTI

Gündem 13.08.2017 - 16:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU TEKLİF ŞAŞIRTTI

İzmit’te, vatmanlık yapan 25 yaşındaki Eray Altuntaş, kız arkadaşı 22 yaşındaki Yasemin Bertan'a tramvayda anons yaparak evlilik teklifinde bulundu. Evlilik teklifini duyan Yasemin Bertan önce şaşırdı, ardından "Evet" yanıtı verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen ay hizmete giren 'Akçaray' isimli tramvayında vatman olarak çalışan Eray Altuntaş, kız arkadaşı Yasemin Bertan'a tramvayda evlilik teklifinde bulundu. İstanbul'da yaşayan Yasemin Bertan, Seka Park'ta evlilik teklifi yapılacağını düşünürken, tramvay seyir halindeyken evlilik teklifini duyunca şoke oldu. Yasemin Bertan, Eray Altuntaş'ın "Benimle evlenir misin?" teklifine "Evet" yanıtını verdi. Eray Altuntaş ilk olarak evlilik teklifini teknede yapmayı düşündüğünü belirterek, "Daha sonra tramvayda niye olmasın dedim. Bir anda gelişti, her şey güzel oldu gerçekten. Bu sayede Kocaeli'miz tramvayına ben de Yasemin'ime kavuştum" dedi. Yasemin Bertan evlilik teklifini deniz kenarında beklediğini söyleyerek, "Aslında bir evlenme teklifi olacaktı. Seka Park deyince bende deniz kenarında hayal ediyordum. Ben ilk defa burada tramvaya bindim. Duyuru yapılınca yine üzerime almıyorum, kendisi çalıştığı için normal bir duyuru sandım. Sonra bir anda şoke oldum, mutlu oldum, çok şanslıyım" diye konuştu.
İzmit’te, vatmanlık yapan 25 yaşındaki Eray Altuntaş, kız arkadaşı 22 yaşındaki Yasemin Bertan'a tramvayda anons yaparak evlilik teklifinde bulundu. Evlilik teklifini duyan Yasemin Bertan önce şaşırdı, ardından "Evet" yanıtı verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen ay hizmete giren 'Akçaray' isimli tramvayında vatman olarak çalışan Eray Altuntaş, kız arkadaşı Yasemin Bertan'a tramvayda evlilik teklifinde bulundu. İstanbul'da yaşayan Yasemin Bertan, Seka Park'ta evlilik teklifi yapılacağını düşünürken, tramvay seyir halindeyken evlilik teklifini duyunca şoke oldu. Yasemin Bertan, Eray Altuntaş'ın "Benimle evlenir misin?" teklifine "Evet" yanıtını verdi.

Eray Altuntaş ilk olarak evlilik teklifini teknede yapmayı düşündüğünü belirterek, "Daha sonra tramvayda niye olmasın dedim. Bir anda gelişti, her şey güzel oldu gerçekten. Bu sayede Kocaeli'miz tramvayına ben de Yasemin'ime kavuştum" dedi.

Yasemin Bertan evlilik teklifini deniz kenarında beklediğini söyleyerek, "Aslında bir evlenme teklifi olacaktı. Seka Park deyince bende deniz kenarında hayal ediyordum. Ben ilk defa burada tramvaya bindim. Duyuru yapılınca yine üzerime almıyorum, kendisi çalıştığı için normal bir duyuru sandım. Sonra bir anda şoke oldum, mutlu oldum, çok şanslıyım" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.