LASTİK İŞ
ismail

''BU TRANSFER GÖLCÜKSPOR İÇİN GURURDUR''

Spor 08.05.2020 - 14:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''BU TRANSFER GÖLCÜKSPOR İÇİN GURURDUR''

Fenerbahçe'nin ,başarılı forvet oyuncusu İsmail Yüksek'i transfer etmesinin ardından konuşan kulüp başkanı Hüseyin Çardak, " Bu transfer Gölcükspor için bir gururdur.Gölcükspor tarihinde ilk defa profesyonel bir oyuncusunu süper lige transfer etmiştir"dedi. Çardak, "Gölcükspor olarak, Fenerbahçe gibi bir Dünya devine oyuncu transfer etmek bizleri gururlandırmıştır" dedi.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe'ye transferi,spor dünyasında büyük yankı uynadırdı. Yüksek'İn transfer haberi ulusal televizyonların hemen hepsinde haber olurken, Fenerbahçe kulübü de transferle ilgili resmi açıklamayı taraftarlarına duyurdu. İsmail Yüksek'in, süper lige transfer edilen ilk Gölcükspor oyuncusu olduğunu belirten kulüp başkanı Hüseyin Çardak " Daha önce alt yapıdan iki oyuncumuz başka takımlara transfer edilmişti. Ancak, İsmail Yüksek, süper lige transfer edilen ilk Gölcüksporlu oyuncudur. Bu transfer bizi gururlandırmıştır." dedi. TEK TAKIM FENERBAHÇEYDİ  İsmail Yüksek'in transferi öncesi başka takımların da talip olduğu haberleri karşısında  Başkan Çardak ," Fenerbahçe kulübünden başka hiç bir kulüp, yönetici gelip de (Biz bu oyuncuyu istiyoruz) demedi. Hiç bir kulüple bir konuşma da yapılmadı. Fenerbahçe ekibi İsmail Yüksek'i uzun süreden beri izliyormuş. Bize de iletilen tek resmi transfer isteği bu oldu. Biz de yönetim olarak değerlendirdik ve transfer onayını verdik.Oyuncumuzu isteyen, hele ki daha yüksek ücret ödeyecek olan kulüp vardı da bizimle niye temasa geçmedi ?"dedi GÖLCÜKSPOR'UN HAKKINI KORURUZ !.. Gölcükspor'un bu transferden karlı çıktığını ve 3 yeni oyuncuyu daha kadrosuna katacağının altını çizen Başkan Çardak," İsmail Yüksek'in transferi, Gölcükspor'un yararına ve kazancına olmuştur. Gölcükspor'un hakkını korur, kollarız. Şimdi hedefimiz yeniden lige odaklanmak ve kalan maçları kazanarak ligi tamamlamak."şeklinde konuştu.  FUTBOLCULARA ÖDEME YAPILDI  Gölcükspor bugün oyuncularına ödeme yaparak moral verdi. Liglere ara verilmesi nedeni ile 2 aydır federasyondan hak edişlerini alamayan Gölcükspor da yönetim, başlayacak olan lig maçları öncesi oyunculara ödeme yaptı.Gölcüksor tesisleri Pazartesi günü dezenfekte edildikten sonra takım Salı günü ilk antrenmanını yapacak.
Fenerbahçe'nin ,başarılı forvet oyuncusu İsmail Yüksek'i transfer etmesinin ardından konuşan kulüp başkanı Hüseyin Çardak, " Bu transfer Gölcükspor için bir gururdur.Gölcükspor tarihinde ilk defa profesyonel bir oyuncusunu süper lige transfer etmiştir"dedi. Çardak, "Gölcükspor olarak, Fenerbahçe gibi bir Dünya devine oyuncu transfer etmek bizleri gururlandırmıştır" dedi.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe'ye transferi,spor dünyasında büyük yankı uynadırdı. Yüksek'İn transfer haberi ulusal televizyonların hemen hepsinde haber olurken, Fenerbahçe kulübü de transferle ilgili resmi açıklamayı taraftarlarına duyurdu.

İsmail Yüksek'in, süper lige transfer edilen ilk Gölcükspor oyuncusu olduğunu belirten kulüp başkanı Hüseyin Çardak " Daha önce alt yapıdan iki oyuncumuz başka takımlara transfer edilmişti. Ancak, İsmail Yüksek, süper lige transfer edilen ilk Gölcüksporlu oyuncudur. Bu transfer bizi gururlandırmıştır." dedi.

TEK TAKIM FENERBAHÇEYDİ 

İsmail Yüksek'in transferi öncesi başka takımların da talip olduğu haberleri karşısında  Başkan Çardak ," Fenerbahçe kulübünden başka hiç bir kulüp, yönetici gelip de (Biz bu oyuncuyu istiyoruz) demedi. Hiç bir kulüple bir konuşma da yapılmadı. Fenerbahçe ekibi İsmail Yüksek'i uzun süreden beri izliyormuş. Bize de iletilen tek resmi transfer isteği bu oldu. Biz de yönetim olarak değerlendirdik ve transfer onayını verdik.Oyuncumuzu isteyen, hele ki daha yüksek ücret ödeyecek olan kulüp vardı da bizimle niye

temasa geçmedi ?"dedi

GÖLCÜKSPOR'UN HAKKINI KORURUZ !..

Gölcükspor'un bu transferden karlı çıktığını ve 3 yeni oyuncuyu daha kadrosuna katacağının altını çizen Başkan Çardak," İsmail Yüksek'in transferi, Gölcükspor'un yararına ve kazancına olmuştur. Gölcükspor'un hakkını korur, kollarız. Şimdi hedefimiz yeniden lige odaklanmak ve kalan maçları kazanarak ligi tamamlamak."şeklinde konuştu. 

FUTBOLCULARA ÖDEME YAPILDI 

Gölcükspor bugün oyuncularına ödeme yaparak moral verdi. Liglere ara verilmesi nedeni ile 2 aydır federasyondan hak edişlerini alamayan Gölcükspor da yönetim, başlayacak olan lig maçları öncesi oyunculara ödeme yaptı.Gölcüksor tesisleri Pazartesi günü dezenfekte edildikten sonra takım Salı günü ilk antrenmanını yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.