LASTİK İŞ
ismail

BU VATAN İÇİN KİMİMİZ KANINI VERDİ KİMİMİZ CANINI

Gündem 28.12.2016 - 16:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU VATAN İÇİN KİMİMİZ KANINI VERDİ KİMİMİZ CANINI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Gölcük İhsaniye Oyak Ortaokulu öğrencileri öncülüğünde, veliler kan bağışında bulundu.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başlatmış olduğu Değerler Eğitim projesi kapsamında ilçemizde tüm okullarımıza etkinlikler devam ediyor. Bu etkinliklerin kapsamında Gölcük İhsaniye Ortaokul Müdürü Yakup Alptekin ve okul idaresi nezaretinde öğrenci velileri kan bağışında bulundu. Şehit ve Gaziler adına kan bağışı Özel Gölcük Aile Konak Hastane bahçesinde kurulan Türk Kızılay Kan bağış aracının içinde yapıldı. .Etkinliğe Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İhsaniye Oyak Ortaokulu Müdürü Yakup Alptekin ve okul idaresi ve veliler katıldı. PROJE KAPSAMINDA OKULLARIMIZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILIYOR Etkinlikte Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Değerler Eğitimi projemiz çok önemli bir projedir. Bu proje kapsamında okullarımızda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Yapılan bu etkinlikler içerisinde bu günde Gölcük İhsaniye Oyak Ortaokulu velilerimiz şehit ve gazilerimiz adına kan bağışı  düzenlemişler. Bu örnek bir çalışmadır. Çocuklarımız bu etkinlikte velilerimize öncülük ediyorlar. Ben burada bu etkinliği gerçekleştiren okul müdürümüz ve okul idaresi başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi. ÖĞRENCİLERİN ÖNCÜLÜĞÜNDE KAN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ YAPILDI Bu açıklamanın ardından veliler birer, birer kan bağışında bulunurken öğrenciler hastane bahçesinde elindeki pankartla hastaneye gelen veya yoldan geçen herkesi kan bağışına davet etti. Öğrencilerin bu isteklerini kırmayan veliler kan vermek için Türk Kızılay Kan bağış aracının önünde kuyruk oluşturdu. Öğrenciler velilere şu açıklamalarında bulundular. Öğrenciler; “Bizim okulumuzda Değerler Eğitimi projesi kapsamında Şehit ve Gazilerimize yönelik kan bağış etkinliğini düzenledik. Siz de bizim bu etkinliğimizde yer almak ister misiniz? Sorusuna karşılık duyarlı vatandaşlar etkinliğe destek verdi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Gölcük İhsaniye Oyak Ortaokulu öğrencileri öncülüğünde, veliler kan bağışında bulundu.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başlatmış olduğu Değerler Eğitim projesi kapsamında ilçemizde tüm okullarımıza etkinlikler devam ediyor. Bu etkinliklerin kapsamında Gölcük İhsaniye Ortaokul Müdürü Yakup Alptekin ve okul idaresi nezaretinde öğrenci velileri kan bağışında bulundu. Şehit ve Gaziler adına kan bağışı Özel Gölcük Aile Konak Hastane bahçesinde kurulan Türk Kızılay Kan bağış aracının içinde yapıldı. .Etkinliğe Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İhsaniye Oyak Ortaokulu Müdürü Yakup Alptekin ve okul idaresi ve veliler katıldı.

PROJE KAPSAMINDA OKULLARIMIZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILIYOR

Etkinlikte Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Değerler Eğitimi projemiz çok önemli bir projedir. Bu proje kapsamında okullarımızda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Yapılan bu etkinlikler içerisinde bu günde Gölcük İhsaniye Oyak Ortaokulu velilerimiz şehit ve gazilerimiz adına kan bağışı  düzenlemişler. Bu örnek bir çalışmadır. Çocuklarımız bu etkinlikte velilerimize öncülük ediyorlar. Ben burada bu etkinliği gerçekleştiren okul müdürümüz ve okul idaresi başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİN ÖNCÜLÜĞÜNDE KAN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Bu açıklamanın ardından veliler birer, birer kan bağışında bulunurken öğrenciler hastane bahçesinde elindeki pankartla hastaneye gelen veya yoldan geçen herkesi kan bağışına davet etti. Öğrencilerin bu isteklerini kırmayan veliler kan vermek için Türk Kızılay Kan bağış aracının önünde kuyruk oluşturdu. Öğrenciler velilere şu açıklamalarında bulundular. Öğrenciler; “Bizim okulumuzda Değerler Eğitimi projesi kapsamında Şehit ve Gazilerimize yönelik kan bağış etkinliğini düzenledik. Siz de bizim bu etkinliğimizde yer almak ister misiniz? Sorusuna karşılık duyarlı vatandaşlar etkinliğe destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.