BU YIL KURBAN PAZARI İHSANİYE'DE KURULACAK

Gündem 15.08.2017 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU YIL KURBAN PAZARI İHSANİYE'DE KURULACAK

Malumunuz Eylül ayının ilk günü, Mübarek Kurban Bayramı'nın birinci günü. Kurban kecek vatandaşların kurbanlıklarını alması ve hayvan yetiştiricilerin kurbanlarını satması için, Gölcük Belediyesi bu yıl ki Kurban Pazarı'nı İhsaniye Hamidiye Mahallesi Stat Caddesinde kuracak.  Hatta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile yardımcısı Kemal Kahraman, geçtiğimiz günlerde, kurulu tamamlanan Kurban Pazarı'nda inceleme yapmışlar. Önceliği Hijyenen veren Gölcük Belediyesi,  Hayvan Pazarı ve Kurban Satış Yeri, hayvan satışının sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesine imkan sunuyor. Geçtiğimiz yıllarda Hisareyn'de kurulan Hayvan Pazarı'nın bu yıl İhsaniye'de kurulacak olması, daha çok vatandaşın gitmesine neden olacak gibi duruyor. Hayvan Pazarında ülkemizin çeşitli illerinden, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri gelerek satışlarını gerçekleştirecekler Allah şimdiden, Kurban kesecek vatandaşların kurbanlarını kabul etsin...

Malumunuz Eylül ayının ilk günü, Mübarek Kurban Bayramı'nın birinci günü. Kurban kecek vatandaşların kurbanlıklarını alması ve hayvan yetiştiricilerin kurbanlarını satması için, Gölcük Belediyesi bu yıl ki Kurban Pazarı'nı İhsaniye Hamidiye Mahallesi Stat Caddesinde kuracak. 
Hatta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile yardımcısı Kemal Kahraman, geçtiğimiz günlerde, kurulu tamamlanan Kurban Pazarı'nda inceleme yapmışlar. Önceliği Hijyenen veren Gölcük Belediyesi,  Hayvan Pazarı ve Kurban Satış Yeri, hayvan satışının sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesine imkan sunuyor.
Geçtiğimiz yıllarda Hisareyn'de kurulan Hayvan Pazarı'nın bu yıl İhsaniye'de kurulacak olması, daha çok vatandaşın gitmesine neden olacak gibi duruyor. Hayvan Pazarında ülkemizin çeşitli illerinden, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri gelerek satışlarını gerçekleştirecekler
Allah şimdiden, Kurban kesecek vatandaşların kurbanlarını kabul etsin...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.