LASTİK İŞ

BU YIL PALAMUT BOL

13.09.2020 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BU YIL PALAMUT BOL

Adnan Menderes İş Merkezi’nde bir balık restoranı işleten Mehmet Ali Kurtuluş, 1 Eylül’de sezonun açılmasının ardından balık piyasasındaki hareketliliği değerlendirdi. Kurtuluş, “Sezonun açılması ile birlikte piyasa hareketlendi” dedi

Adnan Menderes İş Merkezi içerisinde bir balık restoranı işleten Mehmet Ali Kurtuluş, balık piyasasında 1 Eylül itibariyle av yasağının kalkmasının ardından hareketliliği değerlendirdi. Kurtuluş, konu hakkında verdiği bilgilerde “Palamut bu sene bol geldi. Yağmur yağar ve havalar soğursa palamut daha da büyür. Piyasada 1 Eylül öncesine nazaran canlanma var. Halkımızın ilgisi balığa daha da artmaya başladı. Sezon açıldığı günden bu yana piyasada hareketliliğin olduğunu görüyoruz. Sektör iyi duruma geldi. Bununla birlikte, geçen sezona nazaran koronavirüsden ötürü biraz düşük ilgi var. Balık satışlarında en çok ilgiyi palamut, mezgit, hamsi ve istavrit görüyor” dedi.  ‘BALIK DAHA FAZLA TÜKETİLMELİ’ Kurtuluş, koronavirüspandemisinin devam ettiği ülkemizde, sezonun açılması ile birlikte balığa ilginin daha da artması gerektiğini, balıktaki vitaminlerle bağışıklık sisteminin güçlendirilebileceğini, bundan dolayı da halkımızın balığı mümkün mertebe tüketmelerinde fayda olduğunu da sözlerine ekledi. Balık fiyatları ise şu şekilde oluştu: Hamsi 50 lira, istavrit 30 lira, Karadeniz levrek 50 lira, çupra 45 lira, palamut tane 15 lira, sardalya 35 lira, mezgit 25 lira, turna mezgit 50 lira, Karadeniz barbun 50 lira, ithal somon 80 lira, yerli somon 35 lira. 
Adnan Menderes İş Merkezi’nde bir balık restoranı işleten Mehmet Ali Kurtuluş, 1 Eylül’de sezonun açılmasının ardından balık piyasasındaki hareketliliği değerlendirdi. Kurtuluş, “Sezonun açılması ile birlikte piyasa hareketlendi” dedi

Adnan Menderes İş Merkezi içerisinde bir balık restoranı işleten Mehmet Ali Kurtuluş, balık piyasasında 1 Eylül itibariyle av yasağının kalkmasının ardından hareketliliği değerlendirdi. Kurtuluş, konu hakkında verdiği bilgilerde “Palamut bu sene bol geldi. Yağmur yağar ve havalar soğursa palamut daha da büyür. Piyasada 1 Eylül öncesine nazaran canlanma var. Halkımızın ilgisi balığa daha da artmaya başladı. Sezon açıldığı günden bu yana piyasada hareketliliğin olduğunu görüyoruz. Sektör iyi duruma geldi. Bununla birlikte, geçen sezona nazaran koronavirüsden ötürü biraz düşük ilgi var. Balık satışlarında en çok ilgiyi palamut, mezgit, hamsi ve istavrit görüyor” dedi.

 ‘BALIK DAHA FAZLA TÜKETİLMELİ’

Kurtuluş, koronavirüspandemisinin devam ettiği ülkemizde, sezonun açılması ile birlikte balığa ilginin daha da artması gerektiğini, balıktaki vitaminlerle bağışıklık sisteminin güçlendirilebileceğini, bundan dolayı da halkımızın balığı mümkün mertebe tüketmelerinde fayda olduğunu da sözlerine ekledi. Balık fiyatları ise şu şekilde oluştu: Hamsi 50 lira, istavrit 30 lira, Karadeniz levrek 50 lira, çupra 45 lira, palamut tane 15 lira, sardalya 35 lira, mezgit 25 lira, turna mezgit 50 lira, Karadeniz barbun 50 lira, ithal somon 80 lira, yerli somon 35 lira. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.