LASTİK İŞ

BU YIL PALAMUT BOL OLACAK

30.08.2018 - 17:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU YIL PALAMUT BOL OLACAK

Kurban Bayramı'nda sadece 3 tezgahın açıldığı Perşembe pazarında, bu hafta her yer dolu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın da etkisiyle hareketlilik hakimdi.

Geçtiğimiz haftalarda hızla yükselen ürün fiyatları yavaş yavaş beklenen seviyeye gelirken, düşüşe geçmeye başladı. Ayrıca hem perşembe hem de balık pazarı esnafı kendilerine yeni yapılan mekanlarına geçmek için heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. KURBAN BAYRAMI SONRASI FARK ETTİ Patlıcan, salatalık, patates, reyhan,kıvırcık, dere otu, taze kabak, taze fasulye, sarımsak, havuç, çilek, muz(ithal), sivri biber, göbek marul, roka, dolmalık biber, kızılcık, maydanoz, yerli muz, pembe domates, erik kavun, pırasa, taze mısır, bamya, armut, ceviz, nane, mandalina ürünlerinde gözle görülür düşüş yaşanırken, diğer çeşitlerde herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Kurban Bayramı'nda vatandaşın ete ilgisi olunca balık pazarı esnafı tatil yapmıştı. İstavrit 30, sardalya 25, çupra 25, mezgit 30 ve tezgahlarda bol miktarda olan iri iri palamutların tanesi 15 TL'den satıldı. Av yasaklarının 1 Eylül'de kalkacak olması ile balık tezgahlarını palamutun şenlendirmesi bekleniyor. 
Kurban Bayramı'nda sadece 3 tezgahın açıldığı Perşembe pazarında, bu hafta her yer dolu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın da etkisiyle hareketlilik hakimdi.

Geçtiğimiz haftalarda hızla yükselen ürün fiyatları yavaş yavaş beklenen seviyeye gelirken, düşüşe geçmeye başladı. Ayrıca hem perşembe hem de balık pazarı esnafı kendilerine yeni yapılan mekanlarına geçmek için heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor.

KURBAN BAYRAMI SONRASI FARK ETTİ
Patlıcan, salatalık, patates, reyhan,kıvırcık, dere otu, taze kabak, taze fasulye, sarımsak, havuç, çilek, muz(ithal), sivri biber, göbek marul, roka, dolmalık biber, kızılcık, maydanoz, yerli muz, pembe domates, erik kavun, pırasa, taze mısır, bamya, armut, ceviz, nane, mandalina ürünlerinde gözle görülür düşüş yaşanırken, diğer çeşitlerde herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Kurban Bayramı'nda vatandaşın ete ilgisi olunca balık pazarı esnafı tatil yapmıştı. İstavrit 30, sardalya 25, çupra 25, mezgit 30 ve tezgahlarda bol miktarda olan iri iri palamutların tanesi 15 TL'den satıldı. Av yasaklarının 1 Eylül'de kalkacak olması ile balık tezgahlarını palamutun şenlendirmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.