BU YAĞLI GÜREŞİN KAZANINI KESİNLİKLE DOSTLUK OLDU...

Spor 13.10.2017 - 08:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU YAĞLI GÜREŞİN KAZANINI KESİNLİKLE DOSTLUK OLDU...

KASKF'nun Antalya Belek'te düzenlediği, “4. Başkanlar Kurulu Çalıştayı” oldukça renkli, eğlenceli ve güzel anlara sahne oldu. Çalıştaya katılan Belediye Başkanları ve Spor adamları da, boş zamanları oldukça iyi şekilde kullandılar.  Ancak bir ara, otelin sahilindeki çimlerde yağlı güreş tutan 2 iki isim bir anda sahili dolduran yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Bu isimlerden birisi, Yağlı Pehlivanlar Diyarı Karamürsel'in Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, diğer ise ilçemizin yakından tanıdığı bir isim olan, Gölcük Dorukspor Karate Kulübü Başkanı Milli Sporcu Olcay Küçükateş di.  Başkan Yıldırım ile Sevgili Küçükateş'in nefes kesen güreşine, oldukça sert geçen el enseler damgasını vurdu. Sahilde bulunan herkesin, cep telefonu ile görüntülediği ve yaklaşık bir saat güreşin kazananı biz açıklamayalım ama, bu güreşin kazanı kesinlikle dostluk oldu.  Bizde gerek Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı, ve Gölcük Dorukspor Başkanı Olcay Küçükateş'i, böylesine güzel ve çekişmeli bir güreş izlettirdikleri için, teşekkür lerimizi gönderiyoruz... 

KASKF'nun Antalya Belek'te düzenlediği, “4. Başkanlar Kurulu Çalıştayı” oldukça renkli, eğlenceli ve güzel anlara sahne oldu. Çalıştaya katılan Belediye Başkanları ve Spor adamları da, boş zamanları oldukça iyi şekilde kullandılar. 
Ancak bir ara, otelin sahilindeki çimlerde yağlı güreş tutan 2 iki isim bir anda sahili dolduran yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Bu isimlerden birisi, Yağlı Pehlivanlar Diyarı Karamürsel'in Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, diğer ise ilçemizin yakından tanıdığı bir isim olan, Gölcük Dorukspor Karate Kulübü Başkanı Milli Sporcu Olcay Küçükateş di. 
Başkan Yıldırım ile Sevgili Küçükateş'in nefes kesen güreşine, oldukça sert geçen el enseler damgasını vurdu. Sahilde bulunan herkesin, cep telefonu ile görüntülediği ve yaklaşık bir saat güreşin kazananı biz açıklamayalım ama, bu güreşin kazanı kesinlikle dostluk oldu. 
Bizde gerek Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı, ve Gölcük Dorukspor Başkanı Olcay Küçükateş'i, böylesine güzel ve çekişmeli bir güreş izlettirdikleri için, teşekkür lerimizi gönderiyoruz... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.