LASTİK İŞ

"BU İKTİDAR DÖNEMİNDE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR"

Asayiş 23.04.2015 - 11:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"BU İKTİDAR DÖNEMİNDE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. yılını Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen programla kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. yılı kutlamaları için Anıtpark Meydanı'nda çelenk töreni düzenledi. Programa İlçe Başkanı İsmet İşeri, Milletvekili adayı Turan Dumlu, Kadın Kolları Başkanı Semra Türken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Meclis üyeleri ve partililer katıldı. "BU BAYRAM DÜNYA ÇOCUKLARININ" Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Başkan İşeri ve ekibi Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Başkan İşeri tüm çocukların  bayramını kutladığını ifade etti. İşeri "Bu bayram dünya barışının dünya çocuklarının bayramıdır. Bu bayram Anadolu'nun çocuklarının, özellikle de yoksul çocukların bayramıdır" dedi. "BU İKTİDAR DÖNEMİNDE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR" Başkan İşeri konuşmasının devamında ulusal egemenlik konusunda da görüşlerini bildirerek TBMM'nin iktidarın arka bahçesi haline getirildiğini söyledi. İşeri "İlk Başkanı Atatürk olan TBMM ne yazık ki, 95 yaşında milli irade hırsızlığı ile çoğunluğa ulaşmış bir parti ve hükümet tarafından parmak çoğunluğu ile yönetiliyor. Ne yazık ki, tarihi kökleri çok eskilere uzanan parlamenter sistem nu iktidar tarafından ayak bağı olarak gösteriliyor. Ayrıca 'çocuklara kıymayın efendiler' diye timsah gözyaşı dökenlerin iktidarında, bazı çocuklar açlıktan ölüyor, bazıları yatağa aç giriyor ve nice çocuklarda hayatlarını kaybediyor. Biz tüm bu gerçekler ve olumsuzluklar karşısında bile meclisimize de Cumhuriyete de demokrasiye de kardeşliği de hep saygı duyduk ve umudumuzu kaybetmedik. Biliyor ve inanıyoruz ki, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yılını yaşanacak güzel bir Türkiye'de kutlayacağız. Bu duygularla bayramımızın 95. yılını kutluyor, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' olmak üzere TBMM açılışından bugüne kadar siyaseti zenginleşme değil, halka hizmet aracı olarak gören tüm siyaset erbabına saygılarımızı sunarız" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. yılını Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen programla kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. yılı kutlamaları için Anıtpark Meydanı'nda çelenk töreni düzenledi. Programa İlçe Başkanı İsmet İşeri, Milletvekili adayı Turan Dumlu, Kadın Kolları Başkanı Semra Türken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
"BU BAYRAM DÜNYA ÇOCUKLARININ"
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Başkan İşeri ve ekibi Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Başkan İşeri tüm çocukların  bayramını kutladığını ifade etti. İşeri "Bu bayram dünya barışının dünya çocuklarının bayramıdır. Bu bayram Anadolu'nun çocuklarının, özellikle de yoksul çocukların bayramıdır" dedi.
"BU İKTİDAR DÖNEMİNDE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR"
Başkan İşeri konuşmasının devamında ulusal egemenlik konusunda da görüşlerini bildirerek TBMM'nin iktidarın arka bahçesi haline getirildiğini söyledi. İşeri "İlk Başkanı Atatürk olan TBMM ne yazık ki, 95 yaşında milli irade hırsızlığı ile çoğunluğa ulaşmış bir parti ve hükümet tarafından parmak çoğunluğu ile yönetiliyor. Ne yazık ki, tarihi kökleri çok eskilere uzanan parlamenter sistem nu iktidar tarafından ayak bağı olarak gösteriliyor. Ayrıca 'çocuklara kıymayın efendiler' diye timsah gözyaşı dökenlerin iktidarında, bazı çocuklar açlıktan ölüyor, bazıları yatağa aç giriyor ve nice çocuklarda hayatlarını kaybediyor. Biz tüm bu gerçekler ve olumsuzluklar karşısında bile meclisimize de Cumhuriyete de demokrasiye de kardeşliği de hep saygı duyduk ve umudumuzu kaybetmedik. Biliyor ve inanıyoruz ki, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yılını yaşanacak güzel bir Türkiye'de kutlayacağız. Bu duygularla bayramımızın 95. yılını kutluyor, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' olmak üzere TBMM açılışından bugüne kadar siyaseti zenginleşme değil, halka hizmet aracı olarak gören tüm siyaset erbabına saygılarımızı sunarız" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.