BUCAK ''ADD VE TEMAD DOST DERNEKTİR''

Gölcük 02.06.2017 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUCAK ''ADD VE TEMAD DOST DERNEKTİR''

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak ve Yönetimi Geçtiğimiz hafta genel kurlunu yapan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak “TEMAD bizim için önemli.  Yeni yönetiminizi ve sizi tebrik ediyor, görevlerinizde size başarılar diliyoruz. ADD ve TEMAD her zaman dost derneklerdir. Birlik ve beraberliğimizi dostça, kardeşçe sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.   TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etmiştir. Bizler üyelerimizin de takdiriyle bir dönem daha göreve talip olduk. Kongremizde de üyelerimiz bize bir dönem daha başkanlık görevini verdi. TEMAD ailesi de Atatürkçü Düşünce Derneği'ni her zaman önemser. İki derneğin dostluğu da her zaman devam edecektir. Bizler dernek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneğimiz üyelerimize ne yazık ki küçük gelmekte, derneğimizi büyütme çalışmaları başlattık. Yan tarafımıza yapılacak olan binanın üst katını derneğimize alacağız. Konferans için salonumuz daha geniş olacak.  Ayrıca üyelerimiz için konferanslar düzenleyeceğiz. Bizim amacımız üyelerimizin yüzünü güldürmektir. Sizlere derneğimiz adına güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak ve Yönetimi Geçtiğimiz hafta genel kurlunu yapan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak “TEMAD bizim için önemli.  Yeni yönetiminizi ve sizi tebrik ediyor, görevlerinizde size başarılar diliyoruz. ADD ve TEMAD her zaman dost derneklerdir. Birlik ve beraberliğimizi dostça, kardeşçe sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
 
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etmiştir. Bizler üyelerimizin de takdiriyle bir dönem daha göreve talip olduk. Kongremizde de üyelerimiz bize bir dönem daha başkanlık görevini verdi. TEMAD ailesi de Atatürkçü Düşünce Derneği'ni her zaman önemser. İki derneğin dostluğu da her zaman devam edecektir. Bizler dernek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneğimiz üyelerimize ne yazık ki küçük gelmekte, derneğimizi büyütme çalışmaları başlattık. Yan tarafımıza yapılacak olan binanın üst katını derneğimize alacağız. Konferans için salonumuz daha geniş olacak.  Ayrıca üyelerimiz için konferanslar düzenleyeceğiz. Bizim amacımız üyelerimizin yüzünü güldürmektir. Sizlere derneğimiz adına güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.