BUGÜN TÜM DÜNYADA IŞIKLAR SÖNECEK

24.03.2018 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUGÜN TÜM DÜNYADA IŞIKLAR SÖNECEK

Panasonic Eco Solutions, son beş yıldır olduğu gibi 2018 Dünya Saati etkinliğini ana sponsor olarak destekliyor.

Tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşecek dünyanın en önemli çevre hareketlerinden biri“Dünya Saati Etkinliği”kapsamında,24 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30saatleriarasında ışıklar gelecek için kapanacak. AMAÇ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK Dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri olan Dünya Saati’ne, 2017 yılında Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 187 ülkeden milyonlarca insan katılmıştı. Her yıl küresel iklim değişikliği konusunda önemli bir farkındalık oluşmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor. BİRÇOK KURUM DESTEK VERECEK Bu yıl 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Truva Atı ve Sultanahmet, Süleymaniye, Selimiye Camileri gibi pek çok yapının yanı sıra; Galatasaray, Kadir Has ve Orta Doğu Teknik Üniversiteleri gibi birçok kurum da ışıklarını kapatacak. Ayrıca İstanbul Başakşehir, Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Konyaspor ve Trabzonspor Kulüpleri de etkinliğe destek verecek.
Panasonic Eco Solutions, son beş yıldır olduğu gibi 2018 Dünya Saati etkinliğini ana sponsor olarak destekliyor.

Tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşecek dünyanın en önemli çevre hareketlerinden biri“Dünya Saati Etkinliği”kapsamında,24 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30saatleriarasında ışıklar gelecek için kapanacak.

AMAÇ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri olan Dünya Saati’ne, 2017 yılında Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 187 ülkeden milyonlarca insan katılmıştı. Her yıl küresel iklim değişikliği konusunda önemli bir farkındalık oluşmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor.

BİRÇOK KURUM DESTEK VERECEK

Bu yıl 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Truva Atı ve Sultanahmet, Süleymaniye, Selimiye Camileri gibi pek çok yapının yanı sıra; Galatasaray, Kadir Has ve Orta Doğu Teknik Üniversiteleri gibi birçok kurum da ışıklarını kapatacak. Ayrıca İstanbul Başakşehir, Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Konyaspor ve Trabzonspor Kulüpleri de etkinliğe destek verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.