LASTİK İŞ
ismail

BUNALIMA GİRDİ ÖLMEK İSTEDİ

20.03.2017 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUNALIMA GİRDİ ÖLMEK İSTEDİ

Değirmendere'de bunalıma giren L.A. Adlı vatandaş sinir krizi geçirerek intihara kalkıştı. Bıçak ile kendine zarar veren şahıs camdan kendini atmaya kalktı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Değirmendere Cumhuriyet Caddesi’nde yalnız yaşayan L. A. aldığı alkolün etkisi ile biranda kendine zarar vermeye başladı. El, kol ve bacaklarını kesen şahıs daha sonrasında camdan kendini atmaya kalkıştı. Olayı gören vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekiplerine ve polislere haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen ekiple intihara kalkışan şahısı 2 saate yakın ikna etmeye çalıştı. Arkadaşı intiharı önledi Evine kendini kilitleyen L. A.’yı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından  Çilingirci çağırıldı. Kapısı açılan eve giren şahısın arkadaşı Mümtaz Kaya camdan Levent A.’yı  çekerek kurtardı. Sağlık ekiplerinin eve girmesiyle ilk müdahalesi evde yapılan şahısı evden çıkarmakta kolay olmadı. Evden çıkmamak için direnen L. A.’ya ikna etmek zor oldu. Daha sonrasında ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine  kaldırılan yaralının yapılan kontrollerde vücudunda çeşitli yaralar bulunan şahısa müdahale edildi. 
Değirmendere'de bunalıma giren L.A. Adlı vatandaş sinir krizi geçirerek intihara kalkıştı. Bıçak ile kendine zarar veren şahıs camdan kendini atmaya kalktı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Değirmendere Cumhuriyet Caddesi’nde yalnız yaşayan L. A. aldığı alkolün etkisi ile biranda kendine zarar vermeye başladı. El, kol ve bacaklarını kesen şahıs daha sonrasında camdan kendini atmaya kalkıştı. Olayı gören vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekiplerine ve polislere haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen ekiple intihara kalkışan şahısı 2 saate yakın ikna etmeye çalıştı.

Arkadaşı intiharı önledi

Evine kendini kilitleyen L. A.’yı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından  Çilingirci çağırıldı. Kapısı açılan eve giren şahısın arkadaşı Mümtaz Kaya camdan Levent A.’yı  çekerek kurtardı. Sağlık ekiplerinin eve girmesiyle ilk müdahalesi evde yapılan şahısı evden çıkarmakta kolay olmadı. Evden çıkmamak için direnen L. A.’ya ikna etmek zor oldu. Daha sonrasında ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine  kaldırılan yaralının yapılan kontrollerde vücudunda çeşitli yaralar bulunan şahısa müdahale edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.