BURADA MİSFİRLER PARMAK İZİNDEN TANINIYOR

Kocaeli 19.12.2013 - 23:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BURADA MİSFİRLER PARMAK İZİNDEN TANINIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’deki hasta ve refakatçilerine özel misafirhane hazırladı

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’deki hasta ve refakatçilerine özel misafirhane hazırladı   Parmak izi tanımalı misafirhane   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kalacak yeri olmayan hasta ve refakatçilerine konaklama hizmeti vermeye başladı. Misafirhaneyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise güvenliği son teknolojiyi kullanarak parmak izi tanıma sistemiyle sağlıyor olması.    BARINMA SORUN OLMAYACAK Kocaeli’deki hastanelere tedavi için il dışından gelenlerin yaşadığı en büyük sorunların başında konuklama geliyor. Kalacak yeri olmayan çoğu hasta ve yakını hastane koridorlarında konaklamak zorunda kalıyor. Bu duruma dur demek için Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmete imza attı. 2005 yılından bu yana Barınma Merkezi’nde sokakta kalan vatandaşlara kucak açan Büyükşehir, bu kez hasta ve yakınları için misafirhane açtı.   PARMAK İZİ TANIMA SİSTEMLİ Büyükşehir Belediyesi, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Barınma Merkezi’nin üst katını hasta ve yakınlarına tahsis etti. 52 yatak kapasiteli merkez, ücretsiz hizmet vermekle birlikte misafirlerine konaklamanın yanı sıra yemek, duş ve sağlık hizmeti de sunuyor. Misafirhanede parmak izi tanımalı yeni sistemle güvenlik de had safhada tutuluyor.   TEDAVİ SÜRESİNCE Konum olarak oldukça ferah olan misafirhanenin bahçesi ve manzarası da oldukça güzel. Ağaçlar ve yeşillikler içerisindeki Körfez manzaralı merkez, hasta ve refakatçilerine bir nebze de olsun sıkıntılarını unutturuyor. Odaların içinde bulunan duş ve tuvaletler otel rahatlığını aratmıyor. Hiçbir ücret ödenmeyen merkezde hastalar ve yakınları tedavi sürecince kalabiliyor.
Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’deki hasta ve refakatçilerine özel misafirhane hazırladı

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’deki hasta ve refakatçilerine özel misafirhane hazırladı

 

Parmak izi tanımalı misafirhane

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kalacak yeri olmayan hasta ve refakatçilerine konaklama hizmeti vermeye başladı. Misafirhaneyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise güvenliği son teknolojiyi kullanarak parmak izi tanıma sistemiyle sağlıyor olması. 

 

BARINMA SORUN OLMAYACAK

Kocaeli’deki hastanelere tedavi için il dışından gelenlerin yaşadığı en büyük sorunların başında konuklama geliyor. Kalacak yeri olmayan çoğu hasta ve yakını hastane koridorlarında konaklamak zorunda kalıyor. Bu duruma dur demek için Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmete imza attı. 2005 yılından bu yana Barınma Merkezi’nde sokakta kalan vatandaşlara kucak açan Büyükşehir, bu kez hasta ve yakınları için misafirhane açtı.

 

PARMAK İZİ TANIMA SİSTEMLİ

Büyükşehir Belediyesi, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Barınma Merkezi’nin üst katını hasta ve yakınlarına tahsis etti. 52 yatak kapasiteli merkez, ücretsiz hizmet vermekle birlikte misafirlerine konaklamanın yanı sıra yemek, duş ve sağlık hizmeti de sunuyor. Misafirhanede parmak izi tanımalı yeni sistemle güvenlik de had safhada tutuluyor.

 

TEDAVİ SÜRESİNCE

Konum olarak oldukça ferah olan misafirhanenin bahçesi ve manzarası da oldukça güzel. Ağaçlar ve yeşillikler içerisindeki Körfez manzaralı merkez, hasta ve refakatçilerine bir nebze de olsun sıkıntılarını unutturuyor. Odaların içinde bulunan duş ve tuvaletler otel rahatlığını aratmıyor. Hiçbir ücret ödenmeyen merkezde hastalar ve yakınları tedavi sürecince kalabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.