BURHAN ABİŞ'DEN GENÇLERE NASİHAT

09.02.2019 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BURHAN ABİŞ'DEN GENÇLERE NASİHAT

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Büyükbaş; "Ulaşlı Gençliğine Fitness / Kondisyon Salonu hizmetini sağlayarak önemli bir hizmeti daha Ulaşlı Gençliği ile buluşturmak nasip oldu. Sevgili gençlerimizin taleplerini ayaklarına getirmek için çok yoğun çabalar sarfediyoruz." diyerek gençleri memnun eden bir hizmeti daha Ulaşlı'ya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Ulaşlı Gençlik Eğitim  Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun gönderdiği Fitness aletleri ile çalışmaya başladı. Karaosmanoğlu ve Abiş'e teşekkür Başkan Ercan Büyükbaş " Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkamız ile taleplerimiz için telefon görüşmeleri gerçekleştirdik ve 3 Ocak tarihinden bu yana yaptığımız resmi talebimizi sağ olsun İbrahim başkanımız özveri göstererek Ulaşlı Gençliğine faydalı bir sosyal ortam daha sağlanmasına vesile oldular. Sayın İbrahim başkanımıza bu sebepten dolayı Derneğimiz ve Ulaşlı halkı adına teşekkür ediyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bugüne her daim desteklerini esirgemeyen eski belediye başkanımız  Burhan Abiş amcamıza da teşekkür ediyoruz"dedi. Abiş nasihatlarda bulundu Başkan Büyükbaş "Salonumuza ziyarette bulunarak Ulaşlı Gençliği ile buluşan Burhan Abiş amcamız ahlak üzerine gençlere nasihatlar da bulunup sporun faydalarını gençlere anlatarak desteklerini ilettiler. Derneğimizi ve gençlerimizi mutlu etmiştir. Burhan amcamıza teşekkür ediyoruz sağ olsun. Ulaşlı merkez Camii imamı Yasin hocamıza da Ulaşlı Gençliğine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum"dedi. 100 genç spor yapacak Başkan Büyükbaş konuşmasının devamında "Kağıtspor Ulaş’lı Şubemizin Gençlerimiz üzerinde yaptığı sportif çalışmalarda Karate branşı yanına Fitness salonunu da eklenince yaklaşık 100 gencin bir çatı altında spor yapabilme imkanı elde etmiş olduk. Sevgili gençlerimiz çok mutlu oldular. Elbette bu hizmetler için henüz başlangıç diyoruz, gayemiz tüm gençlerimize temas eden sosyal çalışmaları Ulaşlı'ya kazandırmaktır. Dernek yönetimimiz ile çok yoğun çalışmalar içerisindeyiz inşallah çok kapsamlı bir Gençlik Merkezi projemiz var bu önemli hizmeti Ulaşlı'ya kazandırmak için çok çalışacağız. En büyük hedefimiz devletine ve milletine hayırlı, ahlaklı, sağlıklı ve ilim ile donatılmış bir genç nesil arzuluyoruz. Bu sosyal çalışmalara duyarsız kalmayıp destek veren tüm devlet kurumlarımıza şükranlarımı sunuyorum devletimiz varolsun milletimiz varolsun." diyerek samimi düşüncelerini ileten dernek başkanı Ercan Büyükbaş ve Dernek yönetim kurulunun bu örnek mücadelesi Kocaeli'nde dikkatleri şimdiden üzerine çekmiş gözükmektedir. Bizlerde kendilerine başarılar diliyoruz.
Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Büyükbaş; "Ulaşlı Gençliğine Fitness / Kondisyon Salonu hizmetini sağlayarak önemli bir hizmeti daha Ulaşlı Gençliği ile buluşturmak nasip oldu. Sevgili gençlerimizin taleplerini ayaklarına getirmek için çok yoğun çabalar sarfediyoruz." diyerek gençleri memnun eden bir hizmeti daha Ulaşlı'ya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Ulaşlı Gençlik Eğitim  Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun gönderdiği Fitness aletleri ile çalışmaya başladı.

Karaosmanoğlu ve Abiş'e teşekkür
Başkan Ercan Büyükbaş " Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkamız ile taleplerimiz için telefon görüşmeleri gerçekleştirdik ve 3 Ocak tarihinden bu yana yaptığımız resmi talebimizi sağ olsun İbrahim başkanımız özveri göstererek Ulaşlı Gençliğine faydalı bir sosyal ortam daha sağlanmasına vesile oldular. Sayın İbrahim başkanımıza bu sebepten dolayı Derneğimiz ve Ulaşlı halkı adına teşekkür ediyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bugüne her daim desteklerini esirgemeyen eski belediye başkanımız  Burhan Abiş amcamıza da teşekkür ediyoruz"dedi.

Abiş nasihatlarda bulundu
Başkan Büyükbaş "Salonumuza ziyarette bulunarak Ulaşlı Gençliği ile buluşan Burhan Abiş amcamız ahlak üzerine gençlere nasihatlar da bulunup sporun faydalarını gençlere anlatarak desteklerini ilettiler. Derneğimizi ve gençlerimizi mutlu etmiştir. Burhan amcamıza teşekkür ediyoruz sağ olsun. Ulaşlı merkez Camii imamı Yasin hocamıza da Ulaşlı Gençliğine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

100 genç spor yapacak
Başkan Büyükbaş konuşmasının devamında "Kağıtspor Ulaş’lı Şubemizin Gençlerimiz üzerinde yaptığı sportif çalışmalarda Karate branşı yanına Fitness salonunu da eklenince yaklaşık 100 gencin bir çatı altında spor yapabilme imkanı elde etmiş olduk. Sevgili gençlerimiz çok mutlu oldular. Elbette bu hizmetler için henüz başlangıç diyoruz, gayemiz tüm gençlerimize temas eden sosyal çalışmaları Ulaşlı'ya kazandırmaktır. Dernek yönetimimiz ile çok yoğun çalışmalar içerisindeyiz inşallah çok kapsamlı bir Gençlik Merkezi projemiz var bu önemli hizmeti Ulaşlı'ya kazandırmak için çok çalışacağız. En büyük hedefimiz devletine ve milletine hayırlı, ahlaklı, sağlıklı ve ilim ile donatılmış bir genç nesil arzuluyoruz. Bu sosyal çalışmalara duyarsız kalmayıp destek veren tüm devlet kurumlarımıza şükranlarımı sunuyorum devletimiz varolsun milletimiz varolsun." diyerek samimi düşüncelerini ileten dernek başkanı Ercan Büyükbaş ve Dernek yönetim kurulunun bu örnek mücadelesi Kocaeli'nde dikkatleri şimdiden üzerine çekmiş gözükmektedir. Bizlerde kendilerine başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.