BURSA'DA DOLANDIRDI KOCAELİ'DE YAKALANDI

Gündem 12.12.2018 - 09:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BURSA'DA DOLANDIRDI KOCAELİ'DE YAKALANDI

Bursa'da Bahriye T.'ye (56), kendilerini polis diye tanıtarak kadının 20 bin lira değerindeki altınlarını alan iki dolandırıcılık şüphelisinden İbrahim A., polis tarafından Kocaeli'de yakalandı.

Bursa Orhangazi ilçesinin Muradiye Mahallesi'nde oturan Bahriye T.'yi telefonla arayan dolandırıcılar, kendilerini polis diye tanıttı. Dolandırıcılar, Bahriye T.'ye, adına kredi kartları çıkarılıp terör örgütlerine yardım yapıldığını söyledi. Daha sonra Bahriye T.'nin evine gelen iki dolandırıcı, kendilerine para vermesi durumunda asıl suçluları yakalayacaklarını söyledi. Bahriye T. de 20 bin TL değerindeki altınlarını dolandırıcılara verdi. Altınlarını verdiği iki kişi gittikten sonra dolandırıldığını anlayan Bahriye T. durumu polise bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkâlini belirledikleri şüphelilerden İbrahim A.'yı, Gebze ilçesinde yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin, altınları bozdurup parayı da kendi hesaplarına yatırdıkları, polisin de İbrahim A.'nın hesabına bloke koydurduğu öğrenildi. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.  
Bursa'da Bahriye T.'ye (56), kendilerini polis diye tanıtarak kadının 20 bin lira değerindeki altınlarını alan iki dolandırıcılık şüphelisinden İbrahim A., polis tarafından Kocaeli'de yakalandı.

Bursa Orhangazi ilçesinin Muradiye Mahallesi'nde oturan Bahriye T.'yi telefonla arayan dolandırıcılar, kendilerini polis diye tanıttı. Dolandırıcılar, Bahriye T.'ye, adına kredi kartları çıkarılıp terör örgütlerine yardım yapıldığını söyledi. Daha sonra Bahriye T.'nin evine gelen iki dolandırıcı, kendilerine para vermesi durumunda asıl suçluları yakalayacaklarını söyledi. Bahriye T. de 20 bin TL değerindeki altınlarını dolandırıcılara verdi. Altınlarını verdiği iki kişi gittikten sonra dolandırıldığını anlayan Bahriye T. durumu polise bildirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkâlini belirledikleri şüphelilerden İbrahim A.'yı, Gebze ilçesinde yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin, altınları bozdurup parayı da kendi hesaplarına yatırdıkları, polisin de İbrahim A.'nın hesabına bloke koydurduğu öğrenildi. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.