LASTİK İŞ

BÜŞRA İLE SAMET’İN MUTLU GÜNÜ

01.11.2016 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BÜŞRA İLE SAMET’İN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Dilber, kız kardeşi Suzan Dilber’in kızı Çağla Büşra’yı İş adamı Arslan Kansu’nun oğlu Samet ile nişanladı.

Gölcük Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Dilber, kız kardeşi Suzan Dilber’in kızı Çağla Büşra’yı İş adamı Arslan kansu’nun oğlu Samet ile nişanladı. Gölcük Belediyesi kongre salonunda yapılan nişanda genç çiftin nişan yüzüklerini Gölcük Belediyesi eski Başkanı ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu eski Genel Müdürü İsmail Barış taktı. “Barış “Kırk yıllık dostum Hüseyin Dilber’in yeğeni Büşra Çağla ile Samet’in nişanında bulunmak ve nişan yüzüklerini takmaktan dolayı mutlu oldum. Genç çiftimize evlilik yolunda attıkları bu adımla bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi. Nişan yüzüklerinin takılmasının ardında genç çift nişan pastasını keserek ilk danslarını yaptılar. Bu mutlu günlerinde Büşra ile Samet’i aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Gölcük Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Dilber, kız kardeşi Suzan Dilber’in kızı Çağla Büşra’yı İş adamı Arslan Kansu’nun oğlu Samet ile nişanladı.

Gölcük Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Dilber, kız kardeşi Suzan Dilber’in kızı Çağla Büşra’yı İş adamı Arslan kansu’nun oğlu Samet ile nişanladı.

Gölcük Belediyesi kongre salonunda yapılan nişanda genç çiftin nişan yüzüklerini Gölcük Belediyesi eski Başkanı ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu eski Genel Müdürü İsmail Barış taktı. “Barış “Kırk yıllık dostum Hüseyin Dilber’in yeğeni Büşra Çağla ile Samet’in nişanında bulunmak ve nişan yüzüklerini takmaktan dolayı mutlu oldum. Genç çiftimize evlilik yolunda attıkları bu adımla bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi. Nişan yüzüklerinin takılmasının ardında genç çift nişan pastasını keserek ilk danslarını yaptılar. Bu mutlu günlerinde Büşra ile Samet’i aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.