LASTİK İŞ

BÜYÜK İKRAMİYE 0 KİLOMETRE CİTROEN

Spor 26.07.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜK İKRAMİYE 0 KİLOMETRE CİTROEN

Gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, ilk hazırlık maçındaki futboldan memnun olduğunu belirtti.

gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, ilk hazırlık maçındaki futboldan memnun olduğunu belirtti ve “Hazırlık maçları benim için çok ölçü olmaz. Genç futbolcuların gösterdikleri performans benim için kritikti. Futboldan memnun kaldım. Avrupa Türk Karması karşısında maç boyunca etkili oldular. Ama daha yolunda başındayız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. En yakın zamanda kadroya dahil olacak isimler var. Afyon’da yapacağımız kampta yeni isimlerin takım ile birlikte çalışmalara başlamaları gerekiyor” dedi. BÜYÜK İKRAMİYE 0 KİLOMETRE CİTROEN Yıllardır ekonomik krizle boğuşan ve bir türlü beklenen sıçramayı yapamayan TFF 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, önümüzdeki sezona ekonomik anlamda güçlü girmek amacıyla, Milli Piyango İdaresi öncülüğünde, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenleyeceği, Eşya Piyangosu biletlerinin satışını tamamladı. Tanesi 100 Liradan satılan 5 Bin biletin tamamı tükendi. Gölcükspor Yönetimi bilet satışlarından 500 Bin Lira gelir bekliyor. Yarın saat 15.00 da yapılacak olan Eşya Piyangosu çekilişine büyük bir katılım olması bekleniyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Eşya Piyangosu çekilişine bilet alan vatandaşları davet etti.
Gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, ilk hazırlık maçındaki futboldan memnun olduğunu belirtti.

gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, ilk hazırlık maçındaki futboldan memnun olduğunu belirtti ve “Hazırlık maçları benim için çok ölçü olmaz. Genç futbolcuların gösterdikleri performans benim için kritikti. Futboldan memnun kaldım. Avrupa Türk Karması karşısında maç boyunca etkili oldular. Ama daha yolunda başındayız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. En yakın zamanda kadroya dahil olacak isimler var. Afyon’da yapacağımız kampta yeni isimlerin takım ile birlikte çalışmalara başlamaları gerekiyor” dedi.
BÜYÜK İKRAMİYE 0 KİLOMETRE CİTROEN

Yıllardır ekonomik krizle boğuşan ve bir türlü beklenen sıçramayı yapamayan TFF 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, önümüzdeki sezona ekonomik anlamda güçlü girmek amacıyla, Milli Piyango İdaresi öncülüğünde, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenleyeceği, Eşya Piyangosu biletlerinin satışını tamamladı. Tanesi 100 Liradan satılan 5 Bin biletin tamamı tükendi. Gölcükspor Yönetimi bilet satışlarından 500 Bin Lira gelir bekliyor. Yarın saat 15.00 da yapılacak olan Eşya Piyangosu çekilişine büyük bir katılım olması bekleniyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Eşya Piyangosu çekilişine bilet alan vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.