BÜYÜK MİTİNGE ÜÇ GÜN KALDI

Gündem 27.07.2017 - 20:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜK MİTİNGE ÜÇ GÜN KALDI

30 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanında Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi için ilimizden katılım çalışmalar sürüyor.

Büyük Mitinge 3 gün kaldı. Mitingde sadece Türk ve Filistin bayrakları olacak. Stk başkanlarının söz alacağı, Kudüs ve Gazze’den canlı bağlantıların yapılacağı mitinge rekor katılım bekleniyor. Sivil Toplum Kuruluşları’da katılıyor. İlimizde de temsilcilikleri bulunan AGD, Memur-Sen, Kihmed, İHH, Müsiad, Öğder, Cansuyu, Deniz Feneri, Verenel Derneği, Sefa Vakfı, Kocaeli Fikir Kulübü, Esam, Ehad, Dinbirder, Tekder, Askon, Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve diğer illerde bulunan yüzlerce STK mitingi destekleyip üyeleri ile katılacağını bildirdi. Deniz otobüsleri ve ilçe merkezlerinden otobüsler kaldırılıyor. İlimizden mitinge yoğun talep olması sebebiyle İzmit ve Gölcük vapur iskelelerinden 13:30’da Karamürsel, Gebze Eskihisar ve Darıca vapur iskelelerinden 14:30da deniz otobüsleri kaldırılacak. Ayrıca 12 ilçe merkezinden saat 13:30da otobüsler kaldırılacak. Araçlar tam vaktinde kalkacak. Bilgi almak isteyen vatandaşlar 0262 323 4652 nolu telefonu ya da 0538 272 4141 nolu telefonu arayabilir. Yoğunluktan dolayı erken gelinmeli. İlimizden yoğun bir katılım isteği olunduğu için hareket saatlerinden en erken 30 dakika önce hazır bulunulması tavsiye ediliyor. 
30 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanında Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi için ilimizden katılım çalışmalar sürüyor.

Büyük Mitinge 3 gün kaldı.

Mitingde sadece Türk ve Filistin bayrakları olacak. Stk başkanlarının söz alacağı, Kudüs ve Gazze’den canlı bağlantıların yapılacağı mitinge rekor katılım bekleniyor.

Sivil Toplum Kuruluşları’da katılıyor.

İlimizde de temsilcilikleri bulunan AGD, Memur-Sen, Kihmed, İHH, Müsiad, Öğder, Cansuyu, Deniz Feneri, Verenel Derneği, Sefa Vakfı, Kocaeli Fikir Kulübü, Esam, Ehad, Dinbirder, Tekder, Askon, Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve diğer illerde bulunan yüzlerce STK mitingi destekleyip üyeleri ile katılacağını bildirdi.

Deniz otobüsleri ve ilçe merkezlerinden otobüsler kaldırılıyor.

İlimizden mitinge yoğun talep olması sebebiyle İzmit ve Gölcük vapur iskelelerinden 13:30’da Karamürsel, Gebze Eskihisar ve Darıca vapur iskelelerinden 14:30da deniz otobüsleri kaldırılacak. Ayrıca 12 ilçe merkezinden saat 13:30da otobüsler kaldırılacak. Araçlar tam vaktinde kalkacak. Bilgi almak isteyen vatandaşlar 0262 323 4652 nolu telefonu ya da 0538 272 4141 nolu telefonu arayabilir.

Yoğunluktan dolayı erken gelinmeli.

İlimizden yoğun bir katılım isteği olunduğu için hareket saatlerinden en erken 30 dakika önce hazır bulunulması tavsiye ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.