LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜK TAARRUZ'UN YIL DÖNÜMÜ

26.08.2018 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜK TAARRUZ'UN YIL DÖNÜMÜ

1071 Malazgirt Zaferi ve 26 Ağustosta başlayan Büyük taarruzun başlatan Mustafa Kemal Atatürk'ü yad eden Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı basın açıklaması yaptı

Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı'nın basın açıklaması;  1071  Atamız Alparslan ve Aziz askerlerini 1922 Kutlu Emiri vererek Büyük taarruzu başlatan ATATÜRK ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.1071 yılı 5000 yıl önce Tanrı dağından yola çıkan Türklerin  Anadolu ya ilk girdiği tarih değil Sultan Alparslanın ve askerlerinin bedelini kanları ile ödeyerek Anadoluyu Türk yurdu yaptıkları tarihdir. 16 yıldır ülkemizi yönetenler yaptıkları reklam filminde büyük bir hata ile 1200 yıllık medeniyet kelimesini kullandıklarını üzülerek izledik. Şaşırdık mı sorusuna cevap : hayır Milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir zihniyet Tabelalardan Türk kelimesini indiren bir zihniyet Okullardan Türküm ile başlayan andımızı kaldıran bir zihniyet Her konuşmasında tek millet diyen  lakin hala o milletin isminin Türk milleti olduğunu söyleyemeyen bir zihniyetin Türk ün 4000 yıllık tarihini bilmemesi bizleri şaşırtmadı. Neyse ki Osmanlıdan daha eski ye gidip 1071 Malazgirt kapılarına inecek kadar Türkleşmiş olmaları umut vericidir. İnşallah bir gün Türk ün kutlu tarihini benimseyip bu toprakların Türk ün özyurdu olduğunu söyledikleri günleri de göreceğiz.
1071 Malazgirt Zaferi ve 26 Ağustosta başlayan Büyük taarruzun başlatan Mustafa Kemal Atatürk'ü yad eden Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı basın açıklaması yaptı

Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı'nın basın açıklaması;  1071  Atamız Alparslan ve Aziz askerlerini 1922 Kutlu Emiri vererek Büyük taarruzu başlatan ATATÜRK ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.1071 yılı 5000 yıl önce Tanrı dağından yola çıkan Türklerin  Anadolu ya ilk girdiği tarih değil Sultan Alparslanın ve askerlerinin bedelini kanları ile ödeyerek Anadoluyu Türk yurdu yaptıkları tarihdir.

16 yıldır ülkemizi yönetenler yaptıkları reklam filminde büyük bir hata ile 1200 yıllık medeniyet kelimesini kullandıklarını üzülerek izledik. Şaşırdık mı sorusuna cevap : hayır Milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir zihniyet Tabelalardan Türk kelimesini indiren bir zihniyet Okullardan Türküm ile başlayan andımızı kaldıran bir zihniyet Her konuşmasında tek millet diyen  lakin hala o milletin isminin Türk milleti olduğunu söyleyemeyen bir zihniyetin Türk ün 4000 yıllık tarihini bilmemesi bizleri şaşırtmadı. Neyse ki Osmanlıdan daha eski ye gidip 1071 Malazgirt kapılarına inecek kadar Türkleşmiş olmaları umut vericidir. İnşallah bir gün Türk ün kutlu tarihini benimseyip bu toprakların Türk ün özyurdu olduğunu söyledikleri günleri de göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.