BÜYÜK YAĞLI GÜREŞLER ÖNCESİ BAŞKAN ELLİBEŞ ZİYARET

Spor 11.09.2016 - 22:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BÜYÜK YAĞLI GÜREŞLER ÖNCESİ BAŞKAN ELLİBEŞ ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaklaşan Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri öncesi Pehlivanları makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreş Ağası Mehmet Özbek, Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, Gölcük Belediyespor güreşçileri ve çevre illerden gelen güreşçiler yer aldı. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri öncesi böylesine güzel bir ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tüm pehlivanlara başarılar temennisinde bulundu. Ata sporumuza destek verilmesi gerekliliğine de vurgu yapan Başkan Ellibeş, Ata sporumuz olan yağlı güreşlere ve pehlivanlarımıza destek olup, bu tür turnuvaları düzenleyerek onlara verdiğimiz değeri göstermeliyiz. Bu vesileyle 15 Eylül Perşembe günü yapılacak olan güreşlerde tüm pehlivanlarımıza tekrardan başarılar diliyorum. İnşallah sırtlara yere değmez ve temiz, adil bir  güreşin örneğini her zaman olduğu gibi tekrardan Gölcük’te sergilerler, dedi.      
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaklaşan Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri öncesi Pehlivanları makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreş Ağası Mehmet Özbek, Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, Gölcük Belediyespor güreşçileri ve çevre illerden gelen güreşçiler yer aldı.

Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri öncesi böylesine güzel bir ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tüm pehlivanlara başarılar temennisinde bulundu. Ata sporumuza destek verilmesi gerekliliğine de vurgu yapan Başkan Ellibeş, Ata sporumuz olan yağlı güreşlere ve pehlivanlarımıza destek olup, bu tür turnuvaları düzenleyerek onlara verdiğimiz değeri göstermeliyiz. Bu vesileyle 15 Eylül Perşembe günü yapılacak olan güreşlerde tüm pehlivanlarımıza tekrardan başarılar diliyorum. İnşallah sırtlara yere değmez ve temiz, adil bir  güreşin örneğini her zaman olduğu gibi tekrardan Gölcük’te sergilerler, dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.