LASTİK İŞ

BÜYÜKAKIN ''ANA KUCAĞI GİBİ OLACAĞIZ''

Gündem 29.04.2019 - 13:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ''ANA KUCAĞI GİBİ OLACAĞIZ''

Başkan Büyükakın, “Ailelere yönelik önleyici ve koruyucu programlarla Anne Şehir yaklaşımımızı adım adım hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve yönetiminin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ile beraberindeki heyetle bir araya geldi. Çocuklar, gençler, yaşlılar, bakıma muhtaç vatandaşlar ve yetimlerle her türlü gariplere karşı Kocaeli’deki tüm kurumların ana kucağı gibi davranmasını isteyen Başkan Büyükakın, “Öncelikli olarak kentimizdeki garip ve gurabalara karşı hepimiz sorumluyuz. STK’larımız gençlerinden elinden tutmalı, geleceğe doğru bir vizyonla hazırlanması için çalışma yürütmelidir. Her bir kurum ve birey kentimizde yaşayan yaşlı sakinlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret göstermelidir” dedi.   “KOCAELİ’NDE GENÇLER DAHA MUTLU OLACAK” Çocuklarımızın ve gençlerimizin doğru iletişim kanallarıyla birlikte eğitim hayatlarını sürdürmesinin yanı sıra değerlerine sahip bir nesil olması için de çalışma yürütülmesinin önemine değinen Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde gençler daha mutlu olacak. Bunun için planlamalarımızı ve rotamızı belirledik. Geleceğimiz dediğimiz gençlerin yeni dünyadan beklentilerine hakimiz ve buna göre adımlarımızı atacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ağırlıklı olarak gençlerimize dönük çalışmalar yapmasını özellikle istiyoruz” şeklinde konuştu.   “ANNE ŞEHİR YAKLAŞIMIMIZI HAYATA GEÇİRECEĞİZ” Daha mutlu bir Kocaeli için aile kavramına büyük değer verdiğini de ifade eden Başkan Büyükakın, kadınlarımızın rahat ettiği daha sağlıklı bir yaşama kavuştuğu bir şehir için yola çıktıklarını da özellikle dile getirdi. Aile Danışma ve Yaşam Merkezleri kurarak bu anlamda büyük adım atacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Kadına yönelik şiddetle mücadele programımızı hayata geçireceğiz. Ailelere yönelik önleyici ve koruyucu programlarla Anne Şehir yaklaşımımızı adım adım hayata geçireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Büyükakın, “Ailelere yönelik önleyici ve koruyucu programlarla Anne Şehir yaklaşımımızı adım adım hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve yönetiminin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ile beraberindeki heyetle bir araya geldi. Çocuklar, gençler, yaşlılar, bakıma muhtaç vatandaşlar ve yetimlerle her türlü gariplere karşı Kocaeli’deki tüm kurumların ana kucağı gibi davranmasını isteyen Başkan Büyükakın, “Öncelikli olarak kentimizdeki garip ve gurabalara karşı hepimiz sorumluyuz. STK’larımız gençlerinden elinden tutmalı, geleceğe doğru bir vizyonla hazırlanması için çalışma yürütmelidir. Her bir kurum ve birey kentimizde yaşayan yaşlı sakinlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret göstermelidir” dedi.

 

“KOCAELİ’NDE GENÇLER DAHA MUTLU OLACAK”

Çocuklarımızın ve gençlerimizin doğru iletişim kanallarıyla birlikte eğitim hayatlarını sürdürmesinin yanı sıra değerlerine sahip bir nesil olması için de çalışma yürütülmesinin önemine değinen Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde gençler daha mutlu olacak. Bunun için planlamalarımızı ve rotamızı belirledik. Geleceğimiz dediğimiz gençlerin yeni dünyadan beklentilerine hakimiz ve buna göre adımlarımızı atacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ağırlıklı olarak gençlerimize dönük çalışmalar yapmasını özellikle istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“ANNE ŞEHİR YAKLAŞIMIMIZI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Daha mutlu bir Kocaeli için aile kavramına büyük değer verdiğini de ifade eden Başkan Büyükakın, kadınlarımızın rahat ettiği daha sağlıklı bir yaşama kavuştuğu bir şehir için yola çıktıklarını da özellikle dile getirdi. Aile Danışma ve Yaşam Merkezleri kurarak bu anlamda büyük adım atacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Kadına yönelik şiddetle mücadele programımızı hayata geçireceğiz. Ailelere yönelik önleyici ve koruyucu programlarla Anne Şehir yaklaşımımızı adım adım hayata geçireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.