LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN'ASLOLAN MİLLETE HİZMET DAVASIDIR''

Asayiş 23.03.2019 - 13:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN'ASLOLAN MİLLETE HİZMET DAVASIDIR''

Genç Mehmetali Paşa ve Yenişehir Derneği’nin açılış programında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, “Aslolan millete hizmet davasıdır” dedi.

Genç Mehmetali Paşa ve Yenişehir Derneği açılışı Doğu Kışla Parkı’nda yapıldı. Açılışa Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Refah Partisi eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, meclis üyesi adayları, dernek yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ben her zaman gençlerin yanında olacağımın sözünü vermek istiyorum. Gençlerin yapacakları her türlü hayır işinde, hizmetlerinde ve çalışmalarında yanlarında olacağız. Gençlere söz veriyorum, spor yapacak yer mi lazım, ekipman mı lazım, ne istiyorlarsa söz. Biz de Paşa’dan kuvvetli bir destek istiyoruz. Ablanızı ve Tahir Hocanızı unutmayın” dedi. GELECEK BİN YILI HESAP EDEN DEVLET ADAMLARIMIZ VAR Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise “Dernek başkanı ve arkadaşlarını tebrik ediyorum, gençlik için yapılan çalışmalardan daha kıymetli bir çalışma yoktur. Hesabınız bir yıllıksa tahıl ekin, hesabınız on yıllıksa ağaç dikin, yüz yıllık hesaplarınız varsa insan yetiştirin. Bizim memleketimiz bin yıllık hesaplar yapan bir memleket, gelecek bin yılı hesap eden devlet adamlarımız var” ifadelerine yer verdi. BU MİLLETİN BEKASI DEVAM EDECEK Gençlerimize doğru yatırımlar yaptığımızda güçlü bir gelecek olacak ve bu ülke geçmişte yaptığı hayırlı hizmetleri inşallah gelecekte de yapacak. Bizim asıl yapmamız gereken de bu. Nesli ihmal ederseniz, isterseniz yolları altından yapın ama gönülleri ihmal ettiğinizde yaptığınız bütün her şey heba oluyor. Bu dünya hayatı kaç yıl yaşarsanız yaşayın son buluyor. Aslolan millete hizmet davası. Eğer bunu başarırsak ne mutlu bize. Bu şuurda nesiller yetiştiğinde bu milletin bekası devam edecek, bu bayrak hiçbir zaman inmeyecek. Yaptığınız hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum” GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİ Programda konuşan eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz ise gençlerin geleceğin Türkiye’sini omuzlayacağını belirterek, yaptıkları hizmetlerden dolayısıyla teşekkür etti. Açılışta konuşan dernek başkanı Semih Furkan Koç, açılışa katılan vatandaşlara teşekkür etti, tek çatı altında toplanarak mahalleleri için hizmet edeceklerini söyledi.
Genç Mehmetali Paşa ve Yenişehir Derneği’nin açılış programında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, “Aslolan millete hizmet davasıdır” dedi.

Genç Mehmetali Paşa ve Yenişehir Derneği açılışı Doğu Kışla Parkı’nda yapıldı. Açılışa Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Refah Partisi eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, meclis üyesi adayları, dernek yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ben her zaman gençlerin yanında olacağımın sözünü vermek istiyorum. Gençlerin yapacakları her türlü hayır işinde, hizmetlerinde ve çalışmalarında yanlarında olacağız. Gençlere söz veriyorum, spor yapacak yer mi lazım, ekipman mı lazım, ne istiyorlarsa söz. Biz de Paşa’dan kuvvetli bir destek istiyoruz. Ablanızı ve Tahir Hocanızı unutmayın” dedi.

GELECEK BİN YILI HESAP EDEN DEVLET ADAMLARIMIZ VAR
Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise “Dernek başkanı ve arkadaşlarını tebrik ediyorum, gençlik için yapılan çalışmalardan daha kıymetli bir çalışma yoktur. Hesabınız bir yıllıksa tahıl ekin, hesabınız on yıllıksa ağaç dikin, yüz yıllık hesaplarınız varsa insan yetiştirin. Bizim memleketimiz bin yıllık hesaplar yapan bir memleket, gelecek bin yılı hesap eden devlet adamlarımız var” ifadelerine yer verdi.

BU MİLLETİN BEKASI DEVAM EDECEK
Gençlerimize doğru yatırımlar yaptığımızda güçlü bir gelecek olacak ve bu ülke geçmişte yaptığı hayırlı hizmetleri inşallah gelecekte de yapacak. Bizim asıl yapmamız gereken de bu. Nesli ihmal ederseniz, isterseniz yolları altından yapın ama gönülleri ihmal ettiğinizde yaptığınız bütün her şey heba oluyor. Bu dünya hayatı kaç yıl yaşarsanız yaşayın son buluyor. Aslolan millete hizmet davası. Eğer bunu başarırsak ne mutlu bize. Bu şuurda nesiller yetiştiğinde bu milletin bekası devam edecek, bu bayrak hiçbir zaman inmeyecek. Yaptığınız hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum”

GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Programda konuşan eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz ise gençlerin geleceğin Türkiye’sini omuzlayacağını belirterek, yaptıkları hizmetlerden dolayısıyla teşekkür etti. Açılışta konuşan dernek başkanı Semih Furkan Koç, açılışa katılan vatandaşlara teşekkür etti, tek çatı altında toplanarak mahalleleri için hizmet edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.