BÜYÜKAKIN ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Asayiş 19.01.2019 - 15:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Büyükakın, SKM programları kapsamında gittiği ilçelerde belediye başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, SKM programları kapsamında gittiği Gölcük, Başiskele, Körfez, Çayırova ve Kartepe ilçelerinde belediye başkanlarını ziyaret etti. Hafta boyunca süren ziyaretlerde mevcut belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden Büyükakın, belediye başkanlarına verdikleri büyük hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Büyükakın, belediye başkanları ile yeni dönem için de fikir alış verişinde bulundu. EMANET GÖREVLER Belediye Başkanlığı görevinin önemine değinen Büyükakın, “Bu görev sizlere halkın verdiği emanet görevlerdir. Yerel yönetici olmanın kendince büyük zorlukları var. Yaptığınız hizmetler ortada. Her belediye başkanımız kendince günün zor şartları altında güzel hizmetler verdi.  İlçelerde durmadan çalışan, taş üstüne taş koyan belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun” dedi.
Büyükakın, SKM programları kapsamında gittiği ilçelerde belediye başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, SKM programları kapsamında gittiği Gölcük, Başiskele, Körfez, Çayırova ve Kartepe ilçelerinde belediye başkanlarını ziyaret etti. Hafta boyunca süren ziyaretlerde mevcut belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden Büyükakın, belediye başkanlarına verdikleri büyük hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Büyükakın, belediye başkanları ile yeni dönem için de fikir alış verişinde bulundu.

EMANET GÖREVLER
Belediye Başkanlığı görevinin önemine değinen Büyükakın, “Bu görev sizlere halkın verdiği emanet görevlerdir. Yerel yönetici olmanın kendince büyük zorlukları var. Yaptığınız hizmetler ortada. Her belediye başkanımız kendince günün zor şartları altında güzel hizmetler verdi.  İlçelerde durmadan çalışan, taş üstüne taş koyan belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.