LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN ''HALKIMIZDAN GÜÇ VE İLHAM ALIYORUZ''

Gündem 17.10.2019 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ''HALKIMIZDAN GÜÇ VE İLHAM ALIYORUZ''

Başkan Büyükakın, halkla birlikte yönetim ilkesiyle daha mutlu, daha güzel, yaşam kalitesi çok daha yüksek bir Kocaeli’ni kurma gayretinde olduklarını dile getirdi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte İzmit’in merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla da hasbihal etti. Halkla birlikte yönetim ilkesi ile daha mutlu, daha güzel, yaşam kalitesi çok daha yüksek bir Kocaeli’ni kurma gayretinde olduklarını dile getiren Başkan Büyükakın, vatandaşların yoğun ve samimi ilgisiyle de karşılaştı. Her fırsatta vatandaşlarla buluşan ve yerel hizmetler noktasında görüş alışverişi yapan Başkan Büyükakın, “Ortaya koyduğumuz her hizmet için insanımızın bize hayır duasında bulunması ve teşekkür etmesi kadar güzel bir şey yok. Bu destek bize güç ve enerji veriyor” dedi.   “İYİ YERLERE GELMESİ İÇİNDE EKİBİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ” İzmit’in merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflara bereketli işler dileyen, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızdan güç ve ilham alıyoruz. Kocaeli’ni güçlü kılan yönlerini, insanımızın kentimize kattığı değeri çok iyi biliyoruz. Bununla birlikte gelişen Kocaeli’nin daha iyi yerlere gelmesi içinde ekibimizle birlikte çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.   “BİZLER ÇÖZÜM ÜRETME MAKAMINDAYIZ” Vatandaşların mutluluğunu sağlamak için Kocaelilerin kendilerine ulaştırdığı tüm önerileri büyük bir titizlikle değerlendirdiklerini de söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, mutlu şehir hedefi için karşılaştıkları her talep ve öneriye çözüm üretme yaklaşımıyla hareket ettiklerini dile getirerek, “Bizler çözüm üretme makamındayız. Planlamalarımızı yaparak ilerliyor ve vatandaşımızın bizden beklentilerine adım adım cevap veriyoruz. Bunun da her fırsatta her yerde bir araya geldiğimiz halkımıza da anlatıyoruz. Sağ olsunlar bizlere çok güveniyorlar. Çalışacağız, üreteceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınımızın, yaşlımızın ve engellilerimizin karşılaştıkları sorunlara karşı çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Büyükakın, halkla birlikte yönetim ilkesiyle daha mutlu, daha güzel, yaşam kalitesi çok daha yüksek bir Kocaeli’ni kurma gayretinde olduklarını dile getirdi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte İzmit’in merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla da hasbihal etti. Halkla birlikte yönetim ilkesi ile daha mutlu, daha güzel, yaşam kalitesi çok daha yüksek bir Kocaeli’ni kurma gayretinde olduklarını dile getiren Başkan Büyükakın, vatandaşların yoğun ve samimi ilgisiyle de karşılaştı. Her fırsatta vatandaşlarla buluşan ve yerel hizmetler noktasında görüş alışverişi yapan Başkan Büyükakın, “Ortaya koyduğumuz her hizmet için insanımızın bize hayır duasında bulunması ve teşekkür etmesi kadar güzel bir şey yok. Bu destek bize güç ve enerji veriyor” dedi.

 

“İYİ YERLERE GELMESİ İÇİNDE EKİBİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

İzmit’in merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflara bereketli işler dileyen, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızdan güç ve ilham alıyoruz. Kocaeli’ni güçlü kılan yönlerini, insanımızın kentimize kattığı değeri çok iyi biliyoruz. Bununla birlikte gelişen Kocaeli’nin daha iyi yerlere gelmesi içinde ekibimizle birlikte çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“BİZLER ÇÖZÜM ÜRETME MAKAMINDAYIZ”

Vatandaşların mutluluğunu sağlamak için Kocaelilerin kendilerine ulaştırdığı tüm önerileri büyük bir titizlikle değerlendirdiklerini de söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, mutlu şehir hedefi için karşılaştıkları her talep ve öneriye çözüm üretme yaklaşımıyla hareket ettiklerini dile getirerek, “Bizler çözüm üretme makamındayız. Planlamalarımızı yaparak ilerliyor ve vatandaşımızın bizden beklentilerine adım adım cevap veriyoruz. Bunun da her fırsatta her yerde bir araya geldiğimiz halkımıza da anlatıyoruz. Sağ olsunlar bizlere çok güveniyorlar. Çalışacağız, üreteceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınımızın, yaşlımızın ve engellilerimizin karşılaştıkları sorunlara karşı çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.