BÜYÜKAKIN ''HAYATIMIZIN MERKEZİNDE YER ALMALARINI İSTİYORUZ''

Asayiş 04.12.2018 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ''HAYATIMIZIN MERKEZİNDE YER ALMALARINI İSTİYORUZ''

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu'nda engellileri ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu'nda engellileri ziyaret etti. Anlamlı birliktelikte engellilerle tek tek yakından ilgilenen Büyükakın, “Özel insanların dünyasını anlayabilmek, engelsiz bir dünya kurabilmek dileğiyle 3 Aralık Engelliler Günü’nün bir kez daha vesile olmasını diliyorum” dedi.   “DAHA İYİ FİZİKİ ALTYAPI OLUŞTURMAK AMACINDAYIZ” İzmit Zihinsen Engelliler Beceri Geliştirme Spor Kulübü Derneği Başkanı Muhittin Erkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, engelli gençlerle samimi bir şekilde bir araya gelerek yakından ilgilenen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,“Engelli vatandaşlarımızın engelli olmayan insanlardan herhangi bir farkının olmadığı bir sosyal hayatın tesisi temel hedefimizdir. Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak için yeni projeler için çalışıyoruz. 2004 yılından itibaren engelli vatandaşlarımızın hayatın içerisine daha fazla dahil olmaları bizler açısından son derece memnuniyet vericidir. Kocaeli’de engelli kardeşlerimizin yakaladığı imkanları daha yukarı noktalara çekmek, engellilerimizin engellerini hiçbir şekilde hmediği daha iyi fiziki altyapıyı oluşturmak amacındayız” ifadelerini sarf etti.   “HAYATIMIZN MERKEZİNDE YER ALMALARINI İSTİYORUZ” 2005 yılında Evde Bakım Yardımı başlatılarak engelli vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltme yolunda önemli bir adım atıldığını da dile getiren Büyükakın, “Engelli vatandaşlarımızın eğitim, istihdam, katılım başta olmak üzere ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde aktif bireyler olarak yaşam sürmelerini sağlamak, onların hayatın ve kentimizin merkezinde yer almalarını istiyoruz. Engelli genç ve çocukların gün içerisinde sosyal faaliyet yapabilmelerine imkân verecek şekilde gençlik merkezlerimizi de hayata geçireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Anlamlı ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu'nda engellileri ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu'nda engellileri ziyaret etti. Anlamlı birliktelikte engellilerle tek tek yakından ilgilenen Büyükakın, “Özel insanların dünyasını anlayabilmek, engelsiz bir dünya kurabilmek dileğiyle 3 Aralık Engelliler Günü’nün bir kez daha vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

“DAHA İYİ FİZİKİ ALTYAPI OLUŞTURMAK AMACINDAYIZ”

İzmit Zihinsen Engelliler Beceri Geliştirme Spor Kulübü Derneği Başkanı Muhittin Erkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, engelli gençlerle samimi bir şekilde bir araya gelerek yakından ilgilenen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,“Engelli vatandaşlarımızın engelli olmayan insanlardan herhangi bir farkının olmadığı bir sosyal hayatın tesisi temel hedefimizdir. Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak için yeni projeler için çalışıyoruz. 2004 yılından itibaren engelli vatandaşlarımızın hayatın içerisine daha fazla dahil olmaları bizler açısından son derece memnuniyet vericidir. Kocaeli’de engelli kardeşlerimizin yakaladığı imkanları daha yukarı noktalara çekmek, engellilerimizin engellerini hiçbir şekilde hmediği daha iyi fiziki altyapıyı oluşturmak amacındayız” ifadelerini sarf etti.

 

“HAYATIMIZN MERKEZİNDE YER ALMALARINI İSTİYORUZ”

2005 yılında Evde Bakım Yardımı başlatılarak engelli vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltme yolunda önemli bir adım atıldığını da dile getiren Büyükakın, “Engelli vatandaşlarımızın eğitim, istihdam, katılım başta olmak üzere ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde aktif bireyler olarak yaşam sürmelerini sağlamak, onların hayatın ve kentimizin merkezinde yer almalarını istiyoruz. Engelli genç ve çocukların gün içerisinde sosyal faaliyet yapabilmelerine imkân verecek şekilde gençlik merkezlerimizi de hayata geçireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Anlamlı ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.