LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN ‘’KENTİN BÜTÜN AYRINTILARINI BİLİYORUM’’

Asayiş 28.01.2019 - 11:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ‘’KENTİN BÜTÜN AYRINTILARINI BİLİYORUM’’

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ömrünün 25 yılını Kocaeli’ye hizmet ederek geçirdiğini belirterek “Kocaeli’nin bütün ayrıntılarını biliyorum. Kocaeli emin ellerde olacak” dedi

  AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Doç. Dr. Öznur Gökkaya ve Mali Müşavir Suat Yüksel tarafından organize edilen; Kartepe, Başiskele, Gölcük, Körfez ve Karamürsel’den gönüllülerin katıldığı İstişare Toplantısı’na konuk oldu.  Kartepe Park Otel’de yapılan toplantının açılışında konuşan Doç. Dr. Öznur Gökkaya, bu programları geleneksel hale getirdiklerini belirterek “Tahir Bey’in inanıyorum ki Kocaeli’ne çok ciddi katkısı olacak. Belediyeciliği hakkıyla yapacağına inanıyorum” dedi.   İNSANLAR ŞAŞIRIYORLAR Daha sonra söz alan Büyükakın ise, “İnsanları değerli kılan en önemli özellik, ortaya koydukları eserleridir. Bu kentte yaptıklarımızla anılmak istiyoruz” dedi. Üniversitede 15 yıl hocalık yapmasının ardından 10 yıl da belediyede çalıştığını anlatan Büyükakın, “Tevazunun fazlası riyadandır, Kocaeli’nin bütün ayrıntılarını biliyorum, ne yapmam gerektiğini biliyorum.   ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ Devamında oluşacak herhangi bir sorunun kaynağına ineceklerini dile getiren Büyükakın, “Bir yere gittiğimde bir sorun dile getirildiğinde bütün ayrıntıları anlatınca insanlar şaşırıyorlar. Çünkü göreve geldiğimiz günden itibaren yapılacak olan bütün işlerin takibindeydik. Bu anlamda kentin değerini arttıracak üniversite, spor kulübü ve bilim adamı gibi markalarımızı daha da ön plana çıkaracağız. Bu anlamda üniversite ile daha iyi işbirliği yapacağız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ömrünün 25 yılını Kocaeli’ye hizmet ederek geçirdiğini belirterek “Kocaeli’nin bütün ayrıntılarını biliyorum. Kocaeli emin ellerde olacak” dedi

 

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Doç. Dr. Öznur Gökkaya ve Mali Müşavir Suat Yüksel tarafından organize edilen; Kartepe, Başiskele, Gölcük, Körfez ve Karamürsel’den gönüllülerin katıldığı İstişare Toplantısı’na konuk oldu.  Kartepe Park Otel’de yapılan toplantının açılışında konuşan Doç. Dr. Öznur Gökkaya, bu programları geleneksel hale getirdiklerini belirterek “Tahir Bey’in inanıyorum ki Kocaeli’ne çok ciddi katkısı olacak. Belediyeciliği hakkıyla yapacağına inanıyorum” dedi.

 

İNSANLAR ŞAŞIRIYORLAR

Daha sonra söz alan Büyükakın ise, “İnsanları değerli kılan en önemli özellik, ortaya koydukları eserleridir. Bu kentte yaptıklarımızla anılmak istiyoruz” dedi. Üniversitede 15 yıl hocalık yapmasının ardından 10 yıl da belediyede çalıştığını anlatan Büyükakın, “Tevazunun fazlası riyadandır, Kocaeli’nin bütün ayrıntılarını biliyorum, ne yapmam gerektiğini biliyorum.

 

ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ

Devamında oluşacak herhangi bir sorunun kaynağına ineceklerini dile getiren Büyükakın, “Bir yere gittiğimde bir sorun dile getirildiğinde bütün ayrıntıları anlatınca insanlar şaşırıyorlar. Çünkü göreve geldiğimiz günden itibaren yapılacak olan bütün işlerin takibindeydik. Bu anlamda kentin değerini arttıracak üniversite, spor kulübü ve bilim adamı gibi markalarımızı daha da ön plana çıkaracağız. Bu anlamda üniversite ile daha iyi işbirliği yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.