LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN ''KOCAELİ’NİN ENERJİSİNİ BİLİYORUZ''

Asayiş 08.12.2018 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ''KOCAELİ’NİN ENERJİSİNİ BİLİYORUZ''

Büyükakın, İzmit Kapanönü ve Sanat Sokağında ki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

AK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın önceki gün İzmit Kapanönü ve Sanat Sokağında ki esnafları ziyaret ederek bereketli işler diledi. Vatandaşlarla da içtenlikle sohbet eden Büyükakın, gece-gündüz demeden çalışacaklarını kaydederek, “Tevazu, samimiyet ve gayretle halkımızın yanında, hizmetinde olacağız. Gönül Belediyeciliği için çıktığımız bu yolda hizmetkarı olduğumuz insanımızın duasını almak da tek amacımızdır. Öncelikli hedefimiz halkımızın yaşam kalitesini artırmaktır” dedi.     “KOCAELİ’NİN ENERJİSİNİ BİLİYORUZ” Herkesin ve her kesimin Başkanı olacaklarını, bunun içinde her vakit halkla beraber gönül belediyeciliğini kentin tüm noktalarına eşit bir şekilde yayacaklarını ziyaretlerinde vurgulayan Büyükakın, “Kentimizin gelişimine ve kalkınmasına dönük esnafımızın önerilerine dün nasıl değer verdiysek, bugünde ve yarında yine aynı şekilde kıymet vereceğiz. Kocaeli’nin enerjisini biliyoruz. Esnafımızın bu enerjide ki büyük payına her daim de şahit olduk. Kentlerimizin büyümesinde, marka şehirlerin vücut bulmasında esnafımızla birlikte daha etkin yeni yaklaşımlar da sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.   “KAPANÖNÜ ESNAFININ SICAK İLGİSİYLE KARŞILAŞTI” Eski İzmit Belediyesi Başkanı Halil Vehbi Yenice, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan’ında eşlik ettiği ziyaretlerde Kapanönü esnafının sıcak ilgisiyle de karşılaşan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Gelecek nesillerin yaşam kalitesiyle kendilerini mutlu hissedecekleri bir Kocaeli’nin oluşma hedefi önceliğimiz olacaktır” diyerek açıklamalarını tamamladı. Büyükakın, ziyaretleri sırasında Sanat Sokağı ve Kapanönü’nde faaliyetlerini sürdüren esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi
Büyükakın, İzmit Kapanönü ve Sanat Sokağında ki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

AK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın önceki gün İzmit Kapanönü ve Sanat Sokağında ki esnafları ziyaret ederek bereketli işler diledi. Vatandaşlarla da içtenlikle sohbet eden Büyükakın, gece-gündüz demeden çalışacaklarını kaydederek, “Tevazu, samimiyet ve gayretle halkımızın yanında, hizmetinde olacağız. Gönül Belediyeciliği için çıktığımız bu yolda hizmetkarı olduğumuz insanımızın duasını almak da tek amacımızdır. Öncelikli hedefimiz halkımızın yaşam kalitesini artırmaktır” dedi.  

 

“KOCAELİ’NİN ENERJİSİNİ BİLİYORUZ”

Herkesin ve her kesimin Başkanı olacaklarını, bunun içinde her vakit halkla beraber gönül belediyeciliğini kentin tüm noktalarına eşit bir şekilde yayacaklarını ziyaretlerinde vurgulayan Büyükakın, “Kentimizin gelişimine ve kalkınmasına dönük esnafımızın önerilerine dün nasıl değer verdiysek, bugünde ve yarında yine aynı şekilde kıymet vereceğiz. Kocaeli’nin enerjisini biliyoruz. Esnafımızın bu enerjide ki büyük payına her daim de şahit olduk. Kentlerimizin büyümesinde, marka şehirlerin vücut bulmasında esnafımızla birlikte daha etkin yeni yaklaşımlar da sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“KAPANÖNÜ ESNAFININ SICAK İLGİSİYLE KARŞILAŞTI”

Eski İzmit Belediyesi Başkanı Halil Vehbi Yenice, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan’ında eşlik ettiği ziyaretlerde Kapanönü esnafının sıcak ilgisiyle de karşılaşan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Gelecek nesillerin yaşam kalitesiyle kendilerini mutlu hissedecekleri bir Kocaeli’nin oluşma hedefi önceliğimiz olacaktır” diyerek açıklamalarını tamamladı. Büyükakın, ziyaretleri sırasında Sanat Sokağı ve Kapanönü’nde faaliyetlerini sürdüren esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.