LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN 'ÖZÜR DİLEMEK GEREKİYOR''

Gündem 09.09.2020 - 18:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BÜYÜKAKIN 'ÖZÜR DİLEMEK GEREKİYOR''

Geçtiğimiz günlerde oğlunu evlendiren ve gündeme konu olan Cemil Yaman’ın düğününde yaşananlar hakkında Büyükakın açıklamalarda bulundu. Büyükakın; “Öyle bir durum olduğu için kamuoyundan özür dilemek gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze-Darıca Metrosu inşaatına yaptığı ziyaret sonrası basın mensuplarıyla Darıca Antik Köfte’de buluştu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükakın, geçtiğimiz günlerde kamuoyunda büyük eleştirilere sebep olan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü hakkında açıklamalarda bulundu. “BİR ŞEY YANLIŞSA YANLIŞTIR” Tahir Büyükakın sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü hakkında; “Maskesiz fotoğrafım sadece konuşma, nikah kıyma kısmındadır. Aslında ben hayatımda hiçbir zaman orasından burasından dolanmak istemem. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Öyle olmaması gerekiyordur. Benimde diğer arkadaşlarımın da hiçbirimizin öyle olsun istemediğine eminim. Aman ben ne büyük yaptım da ne güzel düğün oldu dediğini düşünmüyorum Cemil beyin. Ben de esasen böyle bir ortam olamasın dilerdim. Oraya gidilince yapılacak tek bir şey vardı. ORGANİZASYONUN ÖYLE OLMAMASI GEREKİYORDU Hemen nikahı yapmak ve oradan kalkmak. Öyle de yaptık ama herkesin orada kalma süresini azaltması lazımdı ama bunun savunulacak bir şey yok. Cemil bey de aynı fikirde. Bu konunun savunulacak bir yeri yok. Bunun da kasten yapılmış gibi bir durumu yoktur. Bu tür durumlarda da biraz empati yapın. Bu düğün sizin düğününüz olsaydı “O bu ne kalabalık ben sizin nikahınızı kıymıyorum.” Deseydim ne düşünürdünüz? Özetle organizasyonun öyle olmaması gerekiyordu. Öyle olduğu için de kamuoyundan özür dilemek gerektiğini düşünüyorum.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde oğlunu evlendiren ve gündeme konu olan Cemil Yaman’ın düğününde yaşananlar hakkında Büyükakın açıklamalarda bulundu. Büyükakın; “Öyle bir durum olduğu için kamuoyundan özür dilemek gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze-Darıca Metrosu inşaatına yaptığı ziyaret sonrası basın mensuplarıyla Darıca Antik Köfte’de buluştu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükakın, geçtiğimiz günlerde kamuoyunda büyük eleştirilere sebep olan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü hakkında açıklamalarda bulundu.

“BİR ŞEY YANLIŞSA YANLIŞTIR”
Tahir Büyükakın sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü hakkında; “Maskesiz fotoğrafım sadece konuşma, nikah kıyma kısmındadır. Aslında ben hayatımda hiçbir zaman orasından burasından dolanmak istemem. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Öyle olmaması gerekiyordur. Benimde diğer arkadaşlarımın da hiçbirimizin öyle olsun istemediğine eminim. Aman ben ne büyük yaptım da ne güzel düğün oldu dediğini düşünmüyorum Cemil beyin. Ben de esasen böyle bir ortam olamasın dilerdim. Oraya gidilince yapılacak tek bir şey vardı.

ORGANİZASYONUN ÖYLE OLMAMASI GEREKİYORDU
Hemen nikahı yapmak ve oradan kalkmak. Öyle de yaptık ama herkesin orada kalma süresini azaltması lazımdı ama bunun savunulacak bir şey yok. Cemil bey de aynı fikirde. Bu konunun savunulacak bir yeri yok. Bunun da kasten yapılmış gibi bir durumu yoktur. Bu tür durumlarda da biraz empati yapın. Bu düğün sizin düğününüz olsaydı “O bu ne kalabalık ben sizin nikahınızı kıymıyorum.” Deseydim ne düşünürdünüz? Özetle organizasyonun öyle olmaması gerekiyordu. Öyle olduğu için de kamuoyundan özür dilemek gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.