LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN ''ŞİMDİDEN SEÇİM HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLAMALIYIZ''

Asayiş 09.04.2019 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN ''ŞİMDİDEN SEÇİM HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLAMALIYIZ''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası göreve başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doç. Dr. Büyükakın, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde AK Parti teşkilatlarının çok büyük emeği olduğunu söyledi. İlerleyen süreçte daha güzel çalışmalara AK Parti teşkilatıyla birlikte gerçekleştireceklerini belirten Başkan Büyükakın, “İnşallah teşkilatımızla birlikte önümüzdeki süreçte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Teşkilatın ve teşkilatçılığın ne demek olduğunu iyi biliyoruz” dedi.   “ŞÜKRANLARIMIZI İLETMEK BENİM BOYNUMUN BORCUDUR” Bu seçimde yine Kocaeli teşkilatları, Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından biri olduğunu göstermiştir diyerek sözlerini sürdüren Başkan Büyükakın, “Türkiye’nin geneline baktığımızda ülke ortalamasının üzerinde bir performans gösterdik. Hem Büyükşehir’de hem İl Genel Meclisi’nde Türkiye ortalamasına oranla başarımız oldukça iyi durumdadır” diye konuştu. Elde edilen başarıya ve teşkilatın gücüne dikkat çeken Büyükakın, şunları kaydetti: “Teşkilatlarımızda görev yapan ve emek veren arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı iletmek benim boynumun borcudur. Sürekli olarak bir araya gelecek ve istişare yapan bir yapıyla hareket edeceğiz.”   “ŞİMDİDEN HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLAMALIYIZ” Teşkilat sağlam ve seçime hazır olduğunda başarı her daim gelecektir vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bundan sonraki seçimin ne zaman olacağına bakılmaksızın şimdiden hazırlıklarımıza başlamalıyız. Yarın seçim olacakmış gibi teşkilatlarımızın zinde olması gerekmektedir. Dolayısıyla bu birlikteliğin devam etmesi elzemdir. Bir kez daha AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu olmak üzere, ilçe teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, sandık müşahitlerimizle birlikte AK Parti’ye gönül vererek çalışan her gönüldaşımıza çok teşekkür ediyorum. Biliyorum ki hiçbir şey beklemeden sadece Allah rızası için, bu memleketin iyiliği ve AK Belediyeciliğin hâkim olması için koşturdunuz. Teşkilatlarımızda görev yapan, emek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.   ERYARSOY, “SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart seçim sürecinde Kocaeli teşkilatları olarak birlik içerisinde seçimi neticelendirdiklerini dile getirerek, “Seçim sonuçlarının Kocaeli’ne ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tekrar tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, Başkan Büyükakın’a hediye takdim etti.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası göreve başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doç. Dr. Büyükakın, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde AK Parti teşkilatlarının çok büyük emeği olduğunu söyledi. İlerleyen süreçte daha güzel çalışmalara AK Parti teşkilatıyla birlikte gerçekleştireceklerini belirten Başkan Büyükakın, “İnşallah teşkilatımızla birlikte önümüzdeki süreçte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Teşkilatın ve teşkilatçılığın ne demek olduğunu iyi biliyoruz” dedi.

 

“ŞÜKRANLARIMIZI İLETMEK BENİM BOYNUMUN BORCUDUR”

Bu seçimde yine Kocaeli teşkilatları, Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından biri olduğunu göstermiştir diyerek sözlerini sürdüren Başkan Büyükakın, “Türkiye’nin geneline baktığımızda ülke ortalamasının üzerinde bir performans gösterdik. Hem Büyükşehir’de hem İl Genel Meclisi’nde Türkiye ortalamasına oranla başarımız oldukça iyi durumdadır” diye konuştu. Elde edilen başarıya ve teşkilatın gücüne dikkat çeken Büyükakın, şunları kaydetti: “Teşkilatlarımızda görev yapan ve emek veren arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı iletmek benim boynumun borcudur. Sürekli olarak bir araya gelecek ve istişare yapan bir yapıyla hareket edeceğiz.”

 

“ŞİMDİDEN HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLAMALIYIZ”

Teşkilat sağlam ve seçime hazır olduğunda başarı her daim gelecektir vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bundan sonraki seçimin ne zaman olacağına bakılmaksızın şimdiden hazırlıklarımıza başlamalıyız. Yarın seçim olacakmış gibi teşkilatlarımızın zinde olması gerekmektedir. Dolayısıyla bu birlikteliğin devam etmesi elzemdir. Bir kez daha AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu olmak üzere, ilçe teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, sandık müşahitlerimizle birlikte AK Parti’ye gönül vererek çalışan her gönüldaşımıza çok teşekkür ediyorum. Biliyorum ki hiçbir şey beklemeden sadece Allah rızası için, bu memleketin iyiliği ve AK Belediyeciliğin hâkim olması için koşturdunuz. Teşkilatlarımızda görev yapan, emek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ERYARSOY, “SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart seçim sürecinde Kocaeli teşkilatları olarak birlik içerisinde seçimi neticelendirdiklerini dile getirerek, “Seçim sonuçlarının Kocaeli’ne ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tekrar tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, Başkan Büyükakın’a hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.