LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKELÇİYİ AĞIRLADI !

02.10.2015 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BÜYÜKELÇİYİ AĞIRLADI !

Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze nezaket ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu

Türkiye-Gürcistan arasında var olan son ve derece üst düzey ilişkilerin yaşandığı bugünlerde Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri oldu. Nezaket ve tanışma niteliğinde geçen görüşmede samimi diyaloglar da yaşandı. Ülke büyükelçilerinin görev süreleri boyunca yerel yönetimlerle iyi ilişki kurmaları amacıyla gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da yer aldı.  BÜYÜKELÇİ’DEN ÖVGÜ Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze görüşmede, “Her zaman Ankara-İstanbul arasındaki yolculuklarımda beğenerek geçtiğim Kocaeli kentinin Büyükşehir Belediye Başkanı ile tanışmak istedim. Bu kenti beğendiğimi ifade etmek isterim. Bu amaçla sizleri ziyaret etmek ve tanışmak istiyordum, bu da mümkün oldu” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “İki ülke arasındaki ilişkilerin çok iyi olması bizler içinde çok önemlidir. Ekonomik, ticari ve kültürel alandaki güzel ilişkilerin yerel anlamda da devam edeceğini biliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze nezaket ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu

Türkiye-Gürcistan arasında var olan son ve derece üst düzey ilişkilerin yaşandığı bugünlerde Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri oldu. Nezaket ve tanışma niteliğinde geçen görüşmede samimi diyaloglar da yaşandı. Ülke büyükelçilerinin görev süreleri boyunca yerel yönetimlerle iyi ilişki kurmaları amacıyla gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da yer aldı.

 BÜYÜKELÇİ’DEN ÖVGÜ

Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze görüşmede, “Her zaman Ankara-İstanbul arasındaki yolculuklarımda beğenerek geçtiğim Kocaeli kentinin Büyükşehir Belediye Başkanı ile tanışmak istedim. Bu kenti beğendiğimi ifade etmek isterim. Bu amaçla sizleri ziyaret etmek ve tanışmak istiyordum, bu da mümkün oldu” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “İki ülke arasındaki ilişkilerin çok iyi olması bizler içinde çok önemlidir. Ekonomik, ticari ve kültürel alandaki güzel ilişkilerin yerel anlamda da devam edeceğini biliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.