Büyükoğlu Çalışmaya Devam Ediyor !

Asayiş 06.08.2013 - 03:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Büyükoğlu Çalışmaya Devam Ediyor !

CHP İlçe yönetiminin Ramazan boyunca yaptığı tüm köy gezilerine tam kadro ile katılan Fahrettin BÜYÜKOĞLU’nun ekibi, DUMLU’nun ortaya çıkışı ile duraklayan geziler için yeni fırsatlar yaratıyor. Geçen akşam Hamidiye Köyü delegelerinden Ahmet SİRMEN ve Şaban ZORLU’nun iftar davetine katılan BÜYÜKOĞLU ve ekibi, bu arada Hamidiye (Köyü) seçmenleriyle de buluştu. Ahmet SİRMEN’in evindeki nefis ev yemekleriyle yapılan iftarın ardından köy kahvesinde Hamidiyeliler’le  sohbet edildi. Belediye Meclis üye adayı Fikret GÜREL, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet ELMAS, eski milletvekili adayı Sadettin YAZICIOĞLU, eski İlçe Gençlik Kolu Başkanı Yusuf SİRMEN, Disiplin kurulu üyesi Murat AĞACAN, Kurultay Delegesi Namık SARAL, ve Parti Okulu Eğitmeni Zeki KARAL’ın da katıldığı “Cami Avlusu Sohbeti”nde Hamidiye’nin sorunları masaya 

CHP İlçe yönetiminin Ramazan boyunca yaptığı tüm köy gezilerine tam kadro ile katılan Fahrettin BÜYÜKOĞLU’nun ekibi, DUMLU’nun ortaya çıkışı ile duraklayan geziler için yeni fırsatlar yaratıyor.

Geçen akşam Hamidiye Köyü delegelerinden Ahmet SİRMEN ve Şaban ZORLU’nun iftar davetine katılan BÜYÜKOĞLU ve ekibi, bu arada Hamidiye (Köyü) seçmenleriyle de buluştu.

Ahmet SİRMEN’in evindeki nefis ev yemekleriyle yapılan iftarın ardından köy kahvesinde Hamidiyeliler’le  sohbet edildi. Belediye Meclis üye adayı Fikret GÜREL, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet ELMAS, eski milletvekili adayı Sadettin YAZICIOĞLU, eski İlçe Gençlik Kolu Başkanı Yusuf SİRMEN, Disiplin kurulu üyesi Murat AĞACAN, Kurultay Delegesi Namık SARAL, ve Parti Okulu Eğitmeni Zeki KARAL’ın da katıldığı “Cami Avlusu Sohbeti”nde Hamidiye’nin sorunları masaya 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.