LASTİK İŞ
ismail

Büyükoğlu Tatil Yapmadı !

Asayiş 13.08.2013 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Büyükoğlu Tatil Yapmadı !

CHP Gölcük Belediye Başkanlığı için sekiz ay öncesinden yola koyulan Fahrettin BÜYÜKOĞLU, Ramazan Bayramı süresince de çalışmalarıba devam etti.

Bayramın birinci günü Kongre Sarayı’ndaki kent bayramlaşmasında Gölcük Halkı ile bir araya gelen BÜYÜKOĞLU ve ekibi, Değirmendere CHP Temsilciliği’nde ve Gölcük CHP İlçe binasındaki bayramlşmalarda da yerini aldı. Resmibayram buluşmalarının dışında bayramı boş geçirmeyen BÜYÜKOĞLU ve ekibi, bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerini de parti büyüklerini evlerinde ziyaret ederek değerlendirdi. Ağaçtan düştüğü için kaburgaları kırılan Hisareyn’den Fuat AYDIN, önemli bir operasyon geçirdiği için tedavisi evde süren Topçular Mahallesi’nden Hacıbey YILDIZ, rahatsızlığı devam eden Merkez Mahallesi’nden Ali Rıza BÜCÜR, uzun süredir yataktan çıkamayacak derecede hasta  olan Yeni Mahalle’den Mustafa OKTAY ve Piyalepaşa Muhtarı Hüseyin Gencer’in babası Kazım GENCER  evlerinde ziyaret edildi. Hastalar ve aileleriyle siyaset dışı baklavalı ve çikolatalı sohbetler yapıldı. Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa SİRMEN’i iş yerinde, Hisareyn eski Belediye Başkanı Feridun KORKMAZ’ı da evinde ziyaret eden BÜYÜKOĞLU ve arkadaşları, bayramda da Sosyal Demokrat Gölcük Belediyesi yolunda çalışmaları sürdürdüler.
CHP Gölcük Belediye Başkanlığı için sekiz ay öncesinden yola koyulan Fahrettin BÜYÜKOĞLU, Ramazan Bayramı süresince de çalışmalarıba devam etti.

Bayramın birinci günü Kongre Sarayı’ndaki kent bayramlaşmasında Gölcük Halkı ile bir araya gelen BÜYÜKOĞLU ve ekibi, Değirmendere CHP Temsilciliği’nde ve Gölcük CHP İlçe binasındaki bayramlşmalarda da yerini aldı.

Resmibayram buluşmalarının dışında bayramı boş geçirmeyen BÜYÜKOĞLU ve ekibi, bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerini de parti büyüklerini evlerinde ziyaret ederek değerlendirdi.

Ağaçtan düştüğü için kaburgaları kırılan Hisareyn’den Fuat AYDIN, önemli bir operasyon geçirdiği için tedavisi evde süren Topçular Mahallesi’nden Hacıbey YILDIZ, rahatsızlığı devam eden Merkez Mahallesi’nden Ali Rıza BÜCÜR, uzun süredir yataktan çıkamayacak derecede hasta  olan Yeni Mahalle’den Mustafa OKTAY ve Piyalepaşa Muhtarı Hüseyin Gencer’in babası Kazım GENCER  evlerinde ziyaret edildi. Hastalar ve aileleriyle siyaset dışı baklavalı ve çikolatalı sohbetler yapıldı.

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa SİRMEN’i iş yerinde, Hisareyn eski Belediye Başkanı Feridun KORKMAZ’ı da evinde ziyaret eden BÜYÜKOĞLU ve arkadaşları, bayramda da Sosyal Demokrat Gölcük Belediyesi yolunda çalışmaları sürdürdüler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.