LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKŞEHİ'DE BAZI MERKEZLER VE TESİSLER TEKRAR AÇILDI

Gündem 01.06.2020 - 15:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKŞEHİ'DE BAZI MERKEZLER VE TESİSLER TEKRAR AÇILDI

1 Haziran 2020 itibariyle başlayan normalleşme ile birlikte Büyükşehir, merkezleriyle tesislerinde eğitimler, faaliyetler ve ziyaretlere yeniden başladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de yeni normalleşme adımları uygulanmaya başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran (bugün) Pazartesi günü itibariyle pandemi dönemi yeni normalleşme sürecinde bazı merkezleriyle tesislerinde eğitimler, faaliyetler ve ziyaretlere yeniden başladı. Büyükşehir ayrıca İzmit ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ve Kocaeli’den Sabiha Gökçen’e giden Hat 250 otobüsünü de tekrar hizmete açtı. Açılan her kurum için yeni normalleşme döneminde maske takmak ve sosyal mesafeyi korumanın önemini vurgulayan Büyükşehir, denetimlerin sürekli devam edeceğini belirtti.   BAZI MERKEZLER VE TESİSLER TEKRAR AÇILDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta perşembe günü kabine toplantısı sonrası, koronavirüsle mücadele sürecinde geçici süreliğine faaliyetleri durdurulan birçok işletme ve alanın 1 Haziran itibariyle yeniden faaliyetlerine başlayacağını duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de yeni normalleşme sürecinde birçok alanı hizmete açtı. Akademi Üniversite eğitimlerinden Bilim Merkezi faaliyetlerine Kağıt Müzesi’nden kütüphanelere kadar birçok alan yeni koronavirüs kurallarıyla birlikte açıldı. Spor tesislerini de yeni kurallarla açan Büyükşehir, Anne Şehir faaliyetlerine de başladı.   OTOGAR DA HİZMETE GİRDİ UlaşımPark tarafından işletilen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali, 1 Haziran’da tekrar açıldı. Pandemi sürecinde gelen yasakla kapalı olan Terminal’de birçok önlem alınarak kapalı alanların sağlıklı bir ortam haline gelmesi sağlandı. Terminale girişteki görevli çalışanlar, vatandaşların ateşlerini ölçüyor. Yüksek ateş çıktığında sağlık birimlerine haber verilerek olası virüsün içeride yayılması ya da tehlike arz etmesi önleniyor.   HAT 250 YOLCULARIYLA BULUŞTU Vatandaşları Sabiha Gökçen Havalimanı’na aktarmasız ulaştıran Hat 250 de 1 Haziran’da yolcuları ile buluştu. Seferlerine başlayan Hat 250, 1 - 3 Haziran aralığında Gebze Otogarına uğrayarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştıracak. 4 Haziran’dan itibaren ise 44 seferle yolcularına konforlu, hızlı ve sağlıklı ulaşım sağlayacak.   ORMANYA 6 HAZİRAN’DA KAPILARINI AÇACAK Havalarında ısınmasıyla birlikte özlenen alanlardan biri olan Ormanya’da kapılarını 6 Haziran Cumartesi açacak. Haftalarca tedbiri elden bırakmayan ve kurallara uyarak evde kalan vatandaşlar, evde kaldığı dönemde topladığı enerjiyi Ormanya’da atacak.   ÜST DÜZEY DEZENFEKTE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulan el dezenfektanları tüm merkez ve tesislere yerleştirildi. Dezenfektanlar sayesinde en önemli noktalarda vatandaşlar ellerini temassız kullanımla dezenfekte edebilecek.  
1 Haziran 2020 itibariyle başlayan normalleşme ile birlikte Büyükşehir, merkezleriyle tesislerinde eğitimler, faaliyetler ve ziyaretlere yeniden başladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de yeni normalleşme adımları uygulanmaya başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran (bugün) Pazartesi günü itibariyle pandemi dönemi yeni normalleşme sürecinde bazı merkezleriyle tesislerinde eğitimler, faaliyetler ve ziyaretlere yeniden başladı. Büyükşehir ayrıca İzmit ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ve Kocaeli’den Sabiha Gökçen’e giden Hat 250 otobüsünü de tekrar hizmete açtı. Açılan her kurum için yeni normalleşme döneminde maske takmak ve sosyal mesafeyi korumanın önemini vurgulayan Büyükşehir, denetimlerin sürekli devam edeceğini belirtti.

 

BAZI MERKEZLER VE TESİSLER TEKRAR AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta perşembe günü kabine toplantısı sonrası, koronavirüsle mücadele sürecinde geçici süreliğine faaliyetleri durdurulan birçok işletme ve alanın 1 Haziran itibariyle yeniden faaliyetlerine başlayacağını duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de yeni normalleşme sürecinde birçok alanı hizmete açtı. Akademi Üniversite eğitimlerinden Bilim Merkezi faaliyetlerine Kağıt Müzesi’nden kütüphanelere kadar birçok alan yeni koronavirüs kurallarıyla birlikte açıldı. Spor tesislerini de yeni kurallarla açan Büyükşehir, Anne Şehir faaliyetlerine de başladı.

 

OTOGAR DA HİZMETE GİRDİ

UlaşımPark tarafından işletilen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali, 1 Haziran’da tekrar açıldı. Pandemi sürecinde gelen yasakla kapalı olan Terminal’de birçok önlem alınarak kapalı alanların sağlıklı bir ortam haline gelmesi sağlandı. Terminale girişteki görevli çalışanlar, vatandaşların ateşlerini ölçüyor. Yüksek ateş çıktığında sağlık birimlerine haber verilerek olası virüsün içeride yayılması ya da tehlike arz etmesi önleniyor.

 

HAT 250 YOLCULARIYLA BULUŞTU

Vatandaşları Sabiha Gökçen Havalimanı’na aktarmasız ulaştıran Hat 250 de 1 Haziran’da yolcuları ile buluştu. Seferlerine başlayan Hat 250, 1 - 3 Haziran aralığında Gebze Otogarına uğrayarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştıracak. 4 Haziran’dan itibaren ise 44 seferle yolcularına konforlu, hızlı ve sağlıklı ulaşım sağlayacak.

 

ORMANYA 6 HAZİRAN’DA KAPILARINI AÇACAK

Havalarında ısınmasıyla birlikte özlenen alanlardan biri olan Ormanya’da kapılarını 6 Haziran Cumartesi açacak. Haftalarca tedbiri elden bırakmayan ve kurallara uyarak evde kalan vatandaşlar, evde kaldığı dönemde topladığı enerjiyi Ormanya’da atacak.

 

ÜST DÜZEY DEZENFEKTE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulan el dezenfektanları tüm merkez ve tesislere yerleştirildi. Dezenfektanlar sayesinde en önemli noktalarda vatandaşlar ellerini temassız kullanımla dezenfekte edebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.