LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKŞEHİR ANA YOLLARI YENİLEYECEK

19.05.2019 - 13:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKŞEHİR ANA YOLLARI YENİLEYECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ve Karamürsel ilçelerindeki yolların yenilenmesi için ihale düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bozulan ve zamanla deforme olan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gölcük ve Karamürsel ilçeleri için ‘’Yol Bakım ve Onarım İşi’’ ihalesi gerçekleştirildi. 14 firmanın teklif sunduğu işin yaklaşık maliyetinin 3 milyon 137 bin TL olarak belirlendi. İhalede en düşük teklifi 2 milyon 188 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat firması verirken en yüksek teklif ise 2 milyon 825 bin TL ile Nomak İnşaat firmasından geldi. PARKE DÖŞEME, KAZI VE BİRÇOK FARKLI İMALAT YAPILACAK Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde bulunan çeşitli yolların üst yapı düzenlemeleri ile bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirdi. İhale kapsamında belirlenen noktalardaki yollar vatandaşların ulaşımlarını daha elverişli yapabilmeleri için yenilenecek. Bu doğrultuda 7 bin 600 bin metrekare parke döşeme, yağmursuyu kanalı temizliği, dolgu, kazı gibi birçok farklı işlerde çalışmalar gerçekleştirilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ve Karamürsel ilçelerindeki yolların yenilenmesi için ihale düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bozulan ve zamanla deforme olan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gölcük ve Karamürsel ilçeleri için ‘’Yol Bakım ve Onarım İşi’’ ihalesi gerçekleştirildi. 14 firmanın teklif sunduğu işin yaklaşık maliyetinin 3 milyon 137 bin TL olarak belirlendi. İhalede en düşük teklifi 2 milyon 188 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat firması verirken en yüksek teklif ise 2 milyon 825 bin TL ile Nomak İnşaat firmasından geldi.

PARKE DÖŞEME, KAZI VE BİRÇOK FARKLI İMALAT YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde bulunan çeşitli yolların üst yapı düzenlemeleri ile bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirdi. İhale kapsamında belirlenen noktalardaki yollar vatandaşların ulaşımlarını daha elverişli yapabilmeleri için yenilenecek. Bu doğrultuda 7 bin 600 bin metrekare parke döşeme, yağmursuyu kanalı temizliği, dolgu, kazı gibi birçok farklı işlerde çalışmalar gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.