LASTİK İŞ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KURŞUNLADI

Gündem 23.01.2019 - 14:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KURŞUNLADI

Alınan bilgiye göre Başiskele Yuvacık’ta ikamet ettiği öğrenilen Hızır Kurt isimli şahıs, öğlen saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otopark alanına gelerek Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun makamının bulunduğu odanın camını nişan aldıktan sonra 5 el ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlileri durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, intihar edeceğini söyleyen Kurt’u ikna ederek silahını bırakmasını sağladıktan sonra gözaltına aldı.   3 senedir iş için geliyormuş Başiskele Yuvacık’ta ikamet eden evli ve 3 çocuk babası olan Hızır Kurt’un 3 senedir iş aradığı ve zaman zaman iş istemek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine geldiği öğrenildi. Olay esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ise bir toplantı için İstanbul’da bulunduğu öğrenilirken açılan ateş sonucu sekreterinin ofisinin camının kırıldığı, ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Hızır Kurt, ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezine götürüldü.

Alınan bilgiye göre Başiskele Yuvacık’ta ikamet ettiği öğrenilen Hızır Kurt isimli şahıs, öğlen saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otopark alanına gelerek Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun makamının bulunduğu odanın camını nişan aldıktan sonra 5 el ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlileri durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, intihar edeceğini söyleyen Kurt’u ikna ederek silahını bırakmasını sağladıktan sonra gözaltına aldı.

 

3 senedir iş için geliyormuş

Başiskele Yuvacık’ta ikamet eden evli ve 3 çocuk babası olan Hızır Kurt’un 3 senedir iş aradığı ve zaman zaman iş istemek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine geldiği öğrenildi. Olay esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ise bir toplantı için İstanbul’da bulunduğu öğrenilirken açılan ateş sonucu sekreterinin ofisinin camının kırıldığı, ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Hızır Kurt, ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.