LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKŞEHİR'DEN KORONAVİRÜS DENETİMİ

Gündem 07.08.2020 - 14:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN KORONAVİRÜS DENETİMİ

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle dün 81 ilde yapılan COVID19 denetimleri Kocaeli’de de gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda 81 ilde gerçekleşen COVID19 denetimleri Kocaeli’de de yapıldı. Salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında alma amacıyla yapılan denetimler kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildi.   TEDBİRLERE UYULMASI VURGUSU YAPILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta ve İhtisas Zabıta Şube Müdürü Faruk Tarı tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise alışveriş merkezleri, işyerleri, marketler, lokanta ve kafeler, berberler ve güzellik salonları incelendi. Yapılan denetimde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması vurgusu yapıldı.   REHBERLİK FAALİYETİ Öte yandan İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yapılan denetimler kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapıldı. Denetim ekipleri, her bir iş kolu ya da mekanın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odalarının temsilcilerinden oluşacak şekilde belirlendi. Denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verildi.
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle dün 81 ilde yapılan COVID19 denetimleri Kocaeli’de de gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda 81 ilde gerçekleşen COVID19 denetimleri Kocaeli’de de yapıldı. Salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında alma amacıyla yapılan denetimler kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildi.

 

TEDBİRLERE UYULMASI VURGUSU YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta ve İhtisas Zabıta Şube Müdürü Faruk Tarı tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise alışveriş merkezleri, işyerleri, marketler, lokanta ve kafeler, berberler ve güzellik salonları incelendi. Yapılan denetimde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması vurgusu yapıldı.

 

REHBERLİK FAALİYETİ

Öte yandan İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yapılan denetimler kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapıldı. Denetim ekipleri, her bir iş kolu ya da mekanın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odalarının temsilcilerinden oluşacak şekilde belirlendi. Denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.