BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEYAKKUZDA

08.10.2019 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu gece saatlerinde ve sabaha karşı etkili olması beklenen şiddetli yağış için seferber oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinde beklenen şiddetli yağış için teyakkuzda bekliyor. Kent genelinde  şiddetli yağışta halkımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için çok sayıda ekip ve personel görev başında bekletiliyor. İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan KAFKOM(Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi)’da oluşturulan kriz masasında tüm ilçelerdeki çalışmalar yakından takip edilecek   PERSONEL GÖREV BAŞINDA Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, beklenen yağış öncesi teyakkuza geçerek, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu.    465 PERSONEL GÖREVLİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, yağış sırası ve sonrasında teyakkuza geçerek, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu. Çalışmalar kapsamında Kocaeli İtfaiyesi’nden 215, İSU’dan 120, Zabıta, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairelerinden 130 personel hazır bekliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu gece saatlerinde ve sabaha karşı etkili olması beklenen şiddetli yağış için seferber oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinde beklenen şiddetli yağış için teyakkuzda bekliyor. Kent genelinde  şiddetli yağışta halkımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için çok sayıda ekip ve personel görev başında bekletiliyor. İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan KAFKOM(Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi)’da oluşturulan kriz masasında tüm ilçelerdeki çalışmalar yakından takip edilecek

 

PERSONEL GÖREV BAŞINDA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, beklenen yağış öncesi teyakkuza geçerek, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu. 

 

465 PERSONEL GÖREVLİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, yağış sırası ve sonrasında teyakkuza geçerek, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu. Çalışmalar kapsamında Kocaeli İtfaiyesi’nden 215, İSU’dan 120, Zabıta, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairelerinden 130 personel hazır bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.