BÜYÜKŞEHİR KİRA ALMAYACAK

Gündem 17.03.2020 - 14:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKŞEHİR KİRA ALMAYACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan önemli bir açıklama geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın korona virüs önlemleri kapsamında yaptığı duyuruda alınan kararları paylaştı. Büyükakın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacağını açıkladı. İşte o paylaşım; ÖNEMLİ DUYURU! Korona virüsle mücadele kapsamında Büyükşehir Belediyemiz tarafından alınan ilave kararlar; 1- İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği Korona Virüs genelgesi kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacaktır. 2- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olanlara korona virüs tedbir kararları sona erinceye kadar herhangi bir icra takibi yapılmayacaktır. 3- Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden sosyal yardım alan vatandaşlarımızdan süresi dolanlar korona virüs tedbirleri sebebiyle yeni bir sosyal incelemeye gerek kalmaksızın yardım yapılmaya devam edilecektir Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan önemli bir açıklama geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın korona virüs önlemleri kapsamında yaptığı duyuruda alınan kararları paylaştı. Büyükakın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacağını açıkladı.

İşte o paylaşım;

ÖNEMLİ DUYURU!

Korona virüsle mücadele kapsamında Büyükşehir Belediyemiz tarafından alınan ilave kararlar;
1- İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği Korona Virüs genelgesi kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacaktır.
2- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olanlara korona virüs tedbir kararları sona erinceye kadar herhangi bir icra takibi yapılmayacaktır.
3- Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden sosyal yardım alan vatandaşlarımızdan süresi dolanlar korona virüs tedbirleri sebebiyle yeni bir sosyal incelemeye gerek kalmaksızın yardım yapılmaya devam edilecektir
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.