LASTİK İŞ
ismail

Büyükşehir Yüzme Şampiyonası Pazar günü başlıyor

Spor 16.08.2013 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Büyükşehir Yüzme Şampiyonası Pazar günü başlıyor

Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda yapılacak yarışta kulaçlar birincilik için atılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 18, 23 ve 25 Ağustos tarihlerinde mavi bayraklı sahillerinde gerçekleştireceği Açık Su Yüzme Şampiyonası’nın ilk etabı 18 Ağustos Pazar yüzülecek. İlk yarış Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda gerçekleştirilecek. Yarışa, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Yarışmada dereceye girenler, derecesine göre madalya ve nakdi ödülle desteklenecek. YARIŞ 10.00’DA BAŞLAYACAK Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Bayraklı plajı olan Cebeci’de gerçekleştirilecek olan yarış 10.00’da başlayacak. Startın aynı anda verileceği Kandıra Cebeci Yarışı, tüm kategoriler için bin metrede yüzülecek. 12 KATEGORİDE YAPILACAK Yarışlara, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Bu 6 farklı yaş kategorileri de bay ve bayan olarak ayrı ayrı değerlendirilecek. Toplamda 12 kategoride gerçekleşmiş olacak yarışlarda tüm sporcuların dereceleri tek tek belirlenecek. ÖZEL ARAÇ DESTEĞİ Büyükşehir Belediyesi il içi ve il dışından gelen sporcu ve sporcu yakınları için özel otobüsler kaldıracak. Yarış sabahı 07:30’da İzmit merkezdeki Perşembe Pazarı içinden otobüsler kaldırılacak. Yüzücü ve yakınları madalya töreni sonrası tekrar İzmit merkeze bırakılacak. MAVİ BAYRAĞA SELAM Büyükşehir Belediyesi, mavi bayraklı plajda gerçekleştirilecek yarış sırasında sürpriz gösteriler gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Bandosu Madalya Töreni ile birleştirilen bir gösteri sunacak. Yarış, geçiş töreni ile sona erecek.  14 ZODYAK BOT GÖREV YAPACAK Yarış boyunca KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi) denizdeki yarış güvenliğini sağlayacak. Yarış süresince ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler ve Zabıta da görev başında olacak. Yüzücülerin güvenliği, bot, cankurtaran ve dalgıçlar ile 14 zodyak tarafından sağlanacak. Yarış parkurları da yine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından kurulacak.
Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda yapılacak yarışta kulaçlar birincilik için atılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 18, 23 ve 25 Ağustos tarihlerinde mavi bayraklı sahillerinde gerçekleştireceği Açık Su Yüzme Şampiyonası’nın ilk etabı 18 Ağustos Pazar yüzülecek. İlk yarış Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda gerçekleştirilecek. Yarışa, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Yarışmada dereceye girenler, derecesine göre madalya ve nakdi ödülle desteklenecek.

YARIŞ 10.00’DA BAŞLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Bayraklı plajı olan Cebeci’de gerçekleştirilecek olan yarış 10.00’da başlayacak. Startın aynı anda verileceği Kandıra Cebeci Yarışı, tüm kategoriler için bin metrede yüzülecek.

12 KATEGORİDE YAPILACAK

Yarışlara, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Bu 6 farklı yaş kategorileri de bay ve bayan olarak ayrı ayrı değerlendirilecek. Toplamda 12 kategoride gerçekleşmiş olacak yarışlarda tüm sporcuların dereceleri tek tek belirlenecek.

ÖZEL ARAÇ DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi il içi ve il dışından gelen sporcu ve sporcu yakınları için özel otobüsler kaldıracak. Yarış sabahı 07:30’da İzmit merkezdeki Perşembe Pazarı içinden otobüsler kaldırılacak. Yüzücü ve yakınları madalya töreni sonrası tekrar İzmit merkeze bırakılacak.

MAVİ BAYRAĞA SELAM

Büyükşehir Belediyesi, mavi bayraklı plajda gerçekleştirilecek yarış sırasında sürpriz gösteriler gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Bandosu Madalya Töreni ile birleştirilen bir gösteri sunacak. Yarış, geçiş töreni ile sona erecek. 

14 ZODYAK BOT GÖREV YAPACAK

Yarış boyunca KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi) denizdeki yarış güvenliğini sağlayacak. Yarış süresince ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler ve Zabıta da görev başında olacak. Yüzücülerin güvenliği, bot, cankurtaran ve dalgıçlar ile 14 zodyak tarafından sağlanacak. Yarış parkurları da yine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından kurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.