BUZ PATENİ İKİNCİ DÖNEMDE DE DEVAM EDİYOR

Spor 20.02.2017 - 08:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUZ PATENİ İKİNCİ DÖNEMDE DE DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde, Gölcükte Öğrenci Olmak projesi kapsamında Gölcük’te tüm liselerde 9. Sınıf öğrencileri haftada bir gün Beden Eğitimi derslerinde eğitmen eşliğinde buz pateni eğitimi görmeye ikinci dönemde de devam ediyor.

Buz Pateni Eğitmeni Zeynep Kaçan tarafından öğrencilere gereken bilgiler verildikten sonra, Buz Pateni Pistinden yararlanmaları sağlanıyor. Proje doğrultusunda Gölcük’te eğitim gören öğrenciler eğitim öğretim yılı boyunca haftanın bir günü beden eğitimi derslerini buz pateni tesislerinde yapıyor. Öğrencilerin okullarından alınarak spor tesislerine getirilmeleri ve program sonunda okullarına dönmeleri Gölcük Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsleri ile gerçekleştiriliyor. Öğrencilerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz Başkan Ellibeş, Gölcükte öğrenci olmak projesi kapsamın da Projenin hedef kitlesinde bulunan öğrencilerin öncelikli olarak buz pateni olmak üzere diğer sosyal ve sportif tesislerden en üst düzeyde faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda eğitime sosyal anlamda verdiğimiz destek bu tür projelerle birlikte devam edecek ve öğrencilerimize olan desteğimiz her daim devam edecektir, dedi. Öğrencilerden Başkan Ellibeş’e Teşekkür Öğrenciler Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, Gölcük'e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür, ettiler.  
Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde, Gölcükte Öğrenci Olmak projesi kapsamında Gölcük’te tüm liselerde 9. Sınıf öğrencileri haftada bir gün Beden Eğitimi derslerinde eğitmen eşliğinde buz pateni eğitimi görmeye ikinci dönemde de devam ediyor.

Buz Pateni Eğitmeni Zeynep Kaçan tarafından öğrencilere gereken bilgiler verildikten sonra, Buz Pateni Pistinden yararlanmaları sağlanıyor.

Proje doğrultusunda Gölcük’te eğitim gören öğrenciler eğitim öğretim yılı boyunca haftanın bir günü beden eğitimi derslerini buz pateni tesislerinde yapıyor. Öğrencilerin okullarından alınarak spor tesislerine getirilmeleri ve program sonunda okullarına dönmeleri Gölcük Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsleri ile gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz

Başkan Ellibeş, Gölcükte öğrenci olmak projesi kapsamın da Projenin hedef kitlesinde bulunan öğrencilerin öncelikli olarak buz pateni olmak üzere diğer sosyal ve sportif tesislerden en üst düzeyde faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda eğitime sosyal anlamda verdiğimiz destek bu tür projelerle birlikte devam edecek ve öğrencilerimize olan desteğimiz her daim devam edecektir, dedi.

Öğrencilerden Başkan Ellibeş’e Teşekkür

Öğrenciler Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, Gölcük'e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür, ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.