LASTİK İŞ
ismail

BUZ PİSTİ YENİLENDİ

Spor 30.04.2018 - 19:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUZ PİSTİ YENİLENDİ

Gölcük Belediyesi Buz Pisti, yapılan tadilatların ardından sporseverlere hizmet verecek hale geldi. Havalandırma sistemlerinin son teknoloji ile yeniden yapıldığı ve içinde bulunan spor odalarının da modernleştirildiği tesis ilçe halkının hizmetine sunuldu.

2012 yılında yaptırılan Gölcük Belediyesi Buz Pisti yaklaşık üç aylık bakımın ardından hizmete girdi. Yapılan kontroller sonucunda, Uzman ekipler tarafından üç ay süren çalışmanın ardından yeni havalandırma sistemleri montajı ve buz yapma ünitelerinin bakım ve kontrolü yapıldı.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yenilenen buz pistine giderek incelemelerde bulundu. Başkan Ellibeş Gölcük Belediyesi Buz Pistinde yapılan tadilat hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş açıklamasında, “ Bundan 6 yıl önce açtığımız buz pistimiz her geçen gün artan bir taleple vatandaşlarımıza hizmet veriyordu. İçinde bulundurduğu teknik sorunların giderilmesi için 3 aydır kapalı bir durumdaydı. Yeni düzenlemeler yaptık. Düzenlemeler sonrasın problemlerin ortadan kalktığını gördük ve tekrar halkımızın hizmetine sunduk. Özellikle çocuklarımızın buz pistinde kaymayı öğrenmeleri adına kurslarımız devam ediyor. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizi buz pistimizi kullanmaya davet ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi Buz Pisti, yapılan tadilatların ardından sporseverlere hizmet verecek hale geldi. Havalandırma sistemlerinin son teknoloji ile yeniden yapıldığı ve içinde bulunan spor odalarının da modernleştirildiği tesis ilçe halkının hizmetine sunuldu.

2012 yılında yaptırılan Gölcük Belediyesi Buz Pisti yaklaşık üç aylık bakımın ardından hizmete girdi. Yapılan kontroller sonucunda, Uzman ekipler tarafından üç ay süren çalışmanın ardından yeni havalandırma sistemleri montajı ve buz yapma ünitelerinin bakım ve kontrolü yapıldı. 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yenilenen buz pistine giderek incelemelerde bulundu. Başkan Ellibeş Gölcük Belediyesi Buz Pistinde yapılan tadilat hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş açıklamasında, “ Bundan 6 yıl önce açtığımız buz pistimiz her geçen gün artan bir taleple vatandaşlarımıza hizmet veriyordu. İçinde bulundurduğu teknik sorunların giderilmesi için 3 aydır kapalı bir durumdaydı. Yeni düzenlemeler yaptık. Düzenlemeler sonrasın problemlerin ortadan kalktığını gördük ve tekrar halkımızın hizmetine sunduk. Özellikle çocuklarımızın buz pistinde kaymayı öğrenmeleri adına kurslarımız devam ediyor. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizi buz pistimizi kullanmaya davet ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.